Zigenare körs iväg med musik

BELGIEN. I staden Landen tröttnade borgmästaren på opålitliga zigenare och valde en något annorlunda metod att lösa problemet med. Han hyrde in en DJ som skrämde iväg zigenarna med hög musik.

I söndags kom det 30 husvagnar till staden Landen, cirka fem mil från huvudstaden Bryssel. Markägaren hade gett löfte för att 14 husvagnar skulle få stanna i två dygn. Men efter de två dagarna vägrade de dubbelt så många zigenarna flytta på sig.

Borgmästare Gino Debroux försökte diskutera med zigenarhövdingen men han var oresonlig. Det fick borgmästaren att anlita en discjockey för att sätta press på dem. I onsdags gjorde DJ:n sitt första framträdande och öppnade med Sultan of Swing av Dire Straits och fortsatte sedan att spela musik med 95 decibel. Zigenarna låtsades först gilla tilltaget men tröttnade snabbt och de har nu lovat polisen att ge sig av redan idag.

Dire Straits – Sultans Of Swing

2014-07-17_2118 2014-07-17_2119

-Pettersson gillar icke-våldsmetoder och muslimer gillar väl inte…ja, ja, det var bara en tanke men romerna verkar ha fina bilar och vagnar…

Daily Mail 

14 thoughts on “Zigenare körs iväg med musik

  1. Lovvärt initiativ! Dessvärre kommer vi aldrig få se något liknande i Sverige. Här hade polisen tillgodosett romernas intressen genom att stänga ner musiken med hänvisning till bullerlagen och för hög decibel.

    Den svenska statsapparaten är nämligen bara intresserad av att skydda vissa privilegierade minoriteter i minoritetsväldet mångkulturen.

  2. Jag hade en jobbig granne en gång. Till slut tröttnade jag på festerna och hans musik. Spelade finsk punk i tre dygn sen flyttade han…

    • Finsk punk? var det Riistetyt och Rattus? 2 av mina favoritband på det glada 80-talet innan främlingsinvasionen började (och då avses inte Carolas låt…..)

      • Apropå finnar, det var väl en 15 minus ute och blåste från Östersjön när en finne ur den generation som kom hit på 1960-talet klev in genom dörren till ortens klädaffär…

        Tjena grappar, fi fan vad det är griskallt ute…

      • Samme finne klev in hos ”bodknodden” och ville ha lite ”jouis”.
        Äpple eller apelsinjuice, frågade knodden.
        Helvitte heller svara finnen, det ska vara vanliga joulgransjouis.

  3. Kommer dom hit så ska vi generöst visa detaljerade och nytagna foton av Mona Sahlin, Gudrun Schyman och Robert Aschberg så får zigenarna i numerisk ordning kronisk skrämselhicka, sura uppstötningar och inkontinenta besvär samt en obotlig diarré!

    MVH
    Janne

  4. Tiggare på väg till Sverige,för att ansluta till andra zigenarklaner…Stackars fattiga EU-medborgare!

  5. Konstigt musikval Dire Straits är ju behaglig musik. Jag skulle kört på med Death Metal, Råpunk eller Rap eller Techno på hög volym det kan jag garantera är inte njutbart.

  6. Friska initiativ precis som den engelska bonden som kopplade på tanken och spred gödsel på fältet där de slagit sig ner.

Kommentera