Stort slagsmål med tillhyggen fortsatte på akuten

Polisen2014-07-14 13:11, Misshandel, grov, Malmö

Slagsmål med tillhyggen på Rasmusgatan.

Samtal inkommer om slagsmål på Rasmusgatan, att flera personer slåss med bl a järnrör. Polispatruller skickas till platsen. Det visar sig att minst två personer är skadade varav en allvarligt. En del av Rasmusgatan spärras av. Efter visst utredningsarbete på platsen grips fyra personer och två hämtas in till förhör. Beslag görs av misstänkta brottsverktyg.

Uppdatering

Kl 15:42 inkommer samtal från akutmottagningen på sjukhuset i Malmö att det kommit dig anhöriga till de inblandade i slagsmålet och att dessa nu bråkar med varandra. Polis får lugna ner grupperna. Bråket har bestått av okvädingsord och allmänt tjafs.

Polisen

-Pettersson undrar vad det kan vara för grupper – Rasmusgatan ligger mitt i Seved, där svenskar är rariteter och anhöriga följer med till akuten och fortsätter slåss där…

…ja, ja, det är bara trevligt, mångkultur, jättetrevligt…

1 thoughts on “Stort slagsmål med tillhyggen fortsatte på akuten

  1. Banka dom gul och blå vid varje liknande tillfälle så slutar dom garanterat ! Djungelns lag är importerad och då måste ju den följas ! Eller vi skall tillsätta utredningar med psykologer som gör att dom skrattar åt oss bak ryggen ? Sverige blir mer och mer islamskt ! SD 2014 och berätta sanningen och övertala alla att rösta rätt !

Kommentera