Knivattacker mot zigenarläger

STOCKHOLM. Sönderskurna tält, sönderslagna skjul, punkterade däck. Knivbeväpnade angripare har under helgen utfört flera attacker mot läger med EU-migranter i Stockholm. En man togs på bar gärning – men flydde.

Attackerna ägde rum i trakterna kring Högdalen och Hökarängen, två på lördagen och två på söndagen.

Lägren var tomma under lördagen och ingen blev vittne till skadegörelsen.

– De skar sönder sex tält, slog sönder skjul och skar sönder däcken på deras bilar på parkeringen, säger Anna Silver, som driver en insamling för hemlösa EU-migranter och köpt tälten i lägren.

Men under söndagen fanns boende på plats när en attack utfördes.

– Då var en man där och skar sönder tält. Några rumänska män tog honom på bar gärning, men han lyckades springa ifrån dem.

– I och med att de fick tag på mannen kunde man utesluta att det inte var någon av dem själva som gjort det. Det är rasister som är där och skär sönder deras tält och vandaliserar, säger Anna Silver. Händelserna har nu anmälts till polisen.

-Pettersson tvivlar på Anna Silver ”det är rasister som är där och skär sönder deras tält och vandaliserar” hur vet hon att det inte är en konkurrerande liga?

Inget signalement är också ett signalement…

DN 

2 thoughts on “Knivattacker mot zigenarläger

  1. Så smarta dom är ! Nu får vi skattebetalare betala som vanligt. Vart är sverige på väg med denna galna smygislamiseringen ? Dom infiltrerar ju samhället hela tiden och föder massor av muslimer ! Inser inte svenska folket verkligheten ? Hur djupt ska vi sjunka innan något händer ?

    • Det pratas om Zigenare som i vanliga fall är kristna, är man muslim så behöver man inte sitta på gatan och tuggar, det gör man på soc och F, kassan i stället om man är muslim

Kommentera