Stäng

Söders parker ska patrulleras av vakter

ZIGENARE. Journalisternas och PK-etablissemangets kära Södermalm hotas av zigenare som skräpar ned och bygger läger i parkerna. Det accepteras naturligtvis inte av förespråkarna för EU:s fria rörlighet och romernas beskyddare så nu får Securitasvakter se till att reglerna följs i Söders parker.

Situationen med nedskräpning och tillfälliga boplatser i parkerna är ohållbar, menar staden. Nu har man bestämt att parkvärdar ska hjälpa till att informera om vilka regler, som exempelvis camping och nedskräpning , som gäller i parkerna. Parkvärdarna kommer att vara uniformerad Securitas-personal, vilka ska patrullera runt i innerstans parker och på gator och torg mellan klockan 16 och 24, till och med den sista september.

– Staden hoppas att det tydligare ska framgå att det inte är tillåtet att bosätta sig i parker och att vi på så sätt kan minska antalet boplatser, säger socialborgarrådet Anna König Jerlmyr (M).

– Stan växer, det är mycket turister, och tillsammans med boplatser leder det till ökad nedskräpning och att alkoholbestämmelser bryts, det blir otrygga och ovärdiga miljöer, säger Ariane Andersson på socialförvaltningen.

-Pettersson tycker det är märkligt att reglerna ska följas i journalisternas reservat men inte på andra platser…

Direktpress 

7 reaktioner på “Söders parker ska patrulleras av vakter

  1. Naturligtvis inte ett ord om zigenare i tidningen, försöker som vanligt mörka!
    Förvånad blir jag inte heller att miljöpartisten tycker det går bra så länge dom bara informerar, Sverige skall ju bli laglöst, och vill ge dom ett lyxliv på min bekostnad!

  2. Om ett par månader när det blir kallare så kommer pkjournalisterna öppna sina hem och ställa fram fler sängar och det viktigaste tillgång till wc för ”bajsarna”…..eller….

  3. Nä när dom kommer för nära så är det inte så trevligt längre för det hycklande journalistpacket och andra PK idioter.

  4. Det ska nog inte behövas några vakter på Södermalm som talar om för zigenarna hur de ska uppföra sig. Det är ju de som hjälpt till att bygga upp Sverige och har funnits här i över 500 år.

    Dessutom får de säkert mer i sina muggar här där de boende (många journalister) ser till deras bästa så de kan känna sig trygga.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: