Iranier misshandlade kvinna med sten

TANUM. 42-åringen kastade en sten i huvudet på en kvinna och tog sig sedan in i hennes sons bostad där han hotade att mörda hela familjen.

Det var i slutet av mars som mardrömsnatten började för familjen i Tanum. Vid halv ett-tiden på natten ringde det i panik på det unga parets ytterdörr. När mannen i 30-årsåldern öppnade dörren såg han sin blodiga mamma skrika ”han mördar mig”.

Instormandes följde den 42-årige mannen efter in i hallen. Med flera knytnävsslag slog han ner den chockade mannen, som lyckades återfå balansen. Via en ”tjurrusning” lyckades han knuffa ut 42-åringen ur bostaden och låsa dörren. Innan dess hade 42-åringen även attackerat en höggravid kvinna i lägenheten med en knuff eller knytnävslag i bröstet.

42-åringen gav sig inte. Efter att ha bankat på ytterdörren rörde han sig sedan vidare mot parets kök som han försökte ta sig in i genom att slå sönder en fönsterruta med en träpåk. Medan mannen som bodde i lägenheten försökte stoppa honom uttalade 42-åringen vid flera tillfällen dödshot mot hela familjen.

När 42-åringen inte lyckades ta sig in i bostaden lämnade han till slut platsen. Han kunde senare gripas av polis i sin egen bostad.

Enligt den äldre kvinnan, som fick en sten i huvudet, startade misshandeln helt oprovocerat. Hon känner 42-åringen sedan tidigare. Då gatubelysningen hade slocknat hade 42-åringen erbjudit sig att följa henne hem från en restaurang där flera bekanta hade varit och ätit under kvällen.

På vägen hem skulle hon hämta sin hund som sonen hade passat under kvällen. Framme hos sonen tackade hon för sällskapet och sa att hon nu klarade sig på egen hand då gatubelysning slagits på igen. När hon kom tillbaka med sin hund stod 42-åringen kvar utanför sonens bostad. Efter att han kastade en sten i hennes huvud, så att hon föll till marken, kastade han enligt kvinnan sedan samma sten i ryggen på henne. Han sparkade även på henne innan hon lyckades ta sig upp och sprang tillbaka till sonens lägenhet.

42-åringen åtalas nu för grov misshandel, misshandel och hemfridsbrott vid Uddevalla tingsrätt. 42-åringen nekar till brott och säger att han gick hem själv efter restaurangbesöket.

I bevisningen mot 42-åringen finns bland annat blodfläckar vid ytterdörren till bostaden och vid köksfönstret. Enligt SKL (statens kriminaltekniska laboratorium), som analyserat blodet, talar det extremt starkt för att blodet kommer från den misstänkte 42-åringen.

-Pettersson ser att Bohuslänningen glömmer att nämna att 42-åringen heter Kourosh Iranpour, medborgare i både Sverige och Iran. Döms han så är det väl lämpligt att dra in det ena medborgarskapet…och UUUUUTTTTT!!!!!

4 thoughts on “Iranier misshandlade kvinna med sten

  1. Kasta ut sjuan med deras gäster. Sju klövern är roten till alla våra proplem. Inte nog med detta de har stulit vår välfärd och gett bort den till främmande människor som inte uppskattar detta. fredrik är roten till allt ont i Sverige tillsammans med de andra i sjuan. Rimligt att dessa sju med fredrik i sin spets får betala ett högt pris. Lämpligt anser jag att man utvisar hela sjuan tillsammans med fredrik och håna sahlin Göran Persson och westerberg – de måste få tillbaka sin skit de gett till oss. Dessa i sjuan behandlar oss sämre än ett vilt djur i bur. Vi måste tillsammans ge tillbaka samla alla nu snarast. Vilket land sänder objudna parasiter till fångläger i Afrika, vi bör snarast göra likadant med fredrik och hans sju buksvågrar..

  2. Sådana helidioter som denne, är skäl nog för att inte utdela
    permanenta medborgarskap. Tio års oklanderligt uppförande
    borde vara legio!

Kommentera