Japansk turist utsatt för grov misshandel av somalier

DANMARK. En japansk turist blev vid tvåtiden natten till fredag offer för ett grov misshandel i centrala Köpenhamn.

Det började med att en somalisk man bad turisten om pengar. När den japanske turisten vägrade blev han grovt misshandlad, bland annat slagen i huvudet med en glasflaska och på skador på armarna, både såren i huvudet och på armarna måste sys.

Tack vare vittnesuppgifter kunde polisen hitta och gripa gärningsmannen en kort stund efter misshandeln.

-Pettersson antar att japanen som inte kommer att få några bestående men åker hem till japan och gör sitt bästa för att Japan inte ska ompröva sin mycket restriktiva invandringspolitik…

Nationalt

Japan tar emot invandrare – 90 på tre år

 

2 thoughts on “Japansk turist utsatt för grov misshandel av somalier

  1. Japan och hela Asien är framåtsträvande folk. Inte förståndshandikappade idioter som sitter i sju klövern med den grovt kriminelle fredrik i ledare-position. Har ni aldrig frågat er varför. jälvklart de har inte lite att dölja. Med mångmiljon inkomster livet ut och Håna Sahlinkort som ger dem gratis till allt vad de vill ha. De anser sig själva vara övermänniskor och att det Svenska folket (90%) är de dummaste på jorden – det där sista har de rätt i för vilken idiot ger bort 3/4 av sin inkomst till helt främmande människor = En Svensk idiotsjälvklart. Undrar vad dessa 90% kommer göra när de upptäcker vad Göran Persson sade om stölden på pensions kassorna vid ett tillfälle var stölden 700.000.000.000:-SEK. Att all pension kommer upphöra är självklart och ett måste som det är idag. Svenska folket verkar inte till att vakna upp så om jorden går under.

  2. Ja, han talar säkert om att Skandinavien inte är någon bra plats att spendera sina semesterpengar på.

Kommentera