Hamas gömmer sig bland civila i Gaza


MELLANÖSTERN. Minns ni – alla israeler lämnade Gaza år 2005 i förhoppning att det skulle ge fred. Innan dess odlades en stor del av Israels grönsaker i Gaza. När judarna lämnade fick Gazanerna till skänks mer än 3000 toppmoderna växthus – och Israel hade förberett exportvägarna som en godwill gest – men araberna började inte odla, de slog sönder växthusen i stället och Hamas började skjuta på gränsövergångarna. Dessutom skänkte Bill Gates 14 miljoner dollar som ersättning för växthusen araberna hade förstört själva men…

Detta om detta, nu regnar raketer åter över Israel och bomber över Gaza. Raketerna avskjuts för att döda och injaga fruktan i civilbefolkningen, som det heter i den svenska lagen mot terroristbrott (SFS 2003:148).

Att den islam-nazistiska terrororganisationen Hamas har för avsikt att döda judarna framgår inte minst av deras stadga. Om syftet är ”att helt eller delvis förinta en nationell, etnisk eller rasmässigt bestämd eller religiös folkgrupp som sådan” och i detta syfte till exempel ”dödar en medlem av folkgruppen” eller ”tillfogar en medlem av folkgruppen allvarlig smärta eller skada eller utsätter denne för svårt lidande” är det frågan om brottet folkmord i svensk lagstiftning, gällande från 1 juli i år (SFS 2014:406). Allt detta är, oavsett om brottsrubriceringen är terroristbrott eller folkmord eller bådadera, ett led i det brottsliga anfalls- och utplåningskrig mot den judiska staten Israel som bedrivs sedan länge från det gentemot Israel fientliga territoriet Gaza.

Enligt filmen finns 40 % av Israels befolkning inom räckhåll för att drabbas av dessa terroristbrott, av detta folkmord. 3,5 miljoner människor. Deras fruktan är välgrundad.

Att flyganfallen inte är tillräckliga för att undanröja hotet från dessa terrorister är klart. Det krävs alltid soldater på marken för att vinna ett krig, i detta fall ett legitimt försvarskrig mot islam-nazisterna i Gaza.

Den svenska PK-maffian anser att man ska prata med prata med Hamas hur man nu pratar med någon som uttryckligen avvisar samtal och fredsförhandlingar och som har som mål enligt stadgarna att utplåna Israel och judarna. Fatah, du vet de svenska socialdemokraternas ”kära systerparti”, skriver enligt PMW på sin officiella Facebook-sida att de önskar att sionisternas ”blod ska flyta i strömmar”.

Här är en film från den 16 juni i år från samma Facebook-sida där Fatahs syfte framgår med all önskvärd tydlighet. Deras hälsning till ”Sions söner”, dvs. judarna, är ”Döden är nära”:

Hamas har inga som helst bekymmer att placera sina anläggningar bland civila mänskliga sköldar för att sen få bra bilder att skicka till världens media. Kvinnor och barn är billiga för dem och om Israelerna av misstag dödar några är det bara bra.

-Pettersson inser att det inte är ens fel när två träter men en bra början vore att araberna slutade skjuta raketer och begå andra terroristbrott och sedan erkänna Israels folk rätt till ett eget land, sedan löser sig nog resten. I snart 70 år har de arabiska länderna försökt utplåna Israel men de har hela tiden förlorat själva. De araber som har det bäst är utan tvekan de som är medborgare i Israel och utgör 20 % av befolkningen…

map_arab_israel_red

 


11 responses to “Hamas gömmer sig bland civila i Gaza

 • Ali1948

  Stenbock.jag lever. Trodde dock att ni insett att jag inte alltid har tid o lust att diskutera med skumma personer. Det leder ingenstans.

  Och ja jag är nog tydlig med min partiskhet. Jag är så klart på palestiniers sida o kag kritiserar öppet israels sjuka brutalitet som inte ens hitler var i närheten av

  Gilla

 • Tony

  Ja Svensk Media är sig lik, när Hamas sänder iväg raketer
  över Israel ,ja då håller dom enfaldiga journalistern käft, men
  när Israel svarar på provukationerna då går drevet igång, om
  hur många kvinnor och barn som blir skadade av dom
  Israeliska vedergälningarna, dock glömmer man att nämna
  att dom fega Araberna använder sina kvinnor och barn som
  sköldar för att uppnå sympatier från just sådana mähän
  som Svenska jornalister, som måste vara dom mest enögda
  i hela världen!

  Gilla

 • Varg i Veum

  Om inte Hamas höll palestinska folket som gisslan på detta sätt så skulle de inte ha mycket att komma med. Hamas VILL att israels bomber ska träffa ickestridande. De önskar deras död, de önskar att folket pinas ”av israel” helt enkelt. Utan denna taktik skulle hamas o diverse andra lösa galna terrorister varit utrotade för länge sen.

  Naturligtvis kan inte Israel sluta bomba eller avsluta blockaden av införsel av vapen o dylikt. Det vore att begå självmord. Självmord i denna kontext är mest sånt som muslimer håller på med.

  Gilla

  • Stenbock

   Hamas knep ligger däri,att man i sina flervåningshus har civila araber i lägenheterna överst och egna sina s.k. kontor, i n.b. och källaren.
   För att komma åt dessa terrorister,i sin gömmen använder därför Israel målsökande raketer.Tyvärr kan ju inte civila offer hindras om husen rasar samman…Likväl är det oerhört skickligt,att kunna finna och döda dessa varbölder,mitt i en så stor och tätbebyggd stad.

   Gilla

 • ossie

  Fega ynkliga kräk som de flesta araber.

  Gilla

  • ali1948

   Fega ynkliga kräken ser vi främst på denna hatiska skitblogg. att ni stöttar terroristerna i israel är en skam.

   sionisterna som hittills släppt över 400 ton raketer på civila palestinier är inget annat än fega mördare.

   Precis som hamas soldater bor bland civila bor även israelska terrorister bland civila. Ni verkar ge legitimitet till att även ha israels civila som bor nära sionistsoldaterna som legitima måltavlor.

   Jävla as är vad ni är.

   Gilla

   • Stenbock

    Där är du ju !!!
    Vi har saknat dina informativa kommentarer, och befarade nästan att du stupat för ditt land.Av dagens kommentar Ali,skulle man nästan kunna inbilla sig,att du är part i målet.
    Hörde f.ö.på Russia Today att dina Sunniters segertåg i Irak har råkat i stau… Alltfler av de dina lär åka iväg allt för tidigt till Paradiset. Shalom…

    Gilla

   • Stenbock

    Ali:
    Vill samtidigt informera dig om att Israels 3:e legion bestående av ytterst skickliga soldater nu står vid gränsen till Gaza.
    Vidare lär 40.000 soldater vänta på order om inmarsch,och upprensning av remsan.Skulle du evnt. ha bekanta i området tipsa dem att söka upp en säker plats.
    ”Svenskar på semester”får bereda sig på,att överleva utan statlig utbetalning av svenska pensioner och socialbidrag.
    Hårda tider Ali…

    Gilla

   • Ruben

    Här får vi läsa om hur Somaliska Negresser reser till Syrien för att tillfredställa dina fränder, det är betydligt mer stake i dem än vad du nånsin kommer i besittning av. När det hettar till i Palestian, väljer du att åka på ”rekreationsresa” och kommer sen tillbaks hit och fortsätter att gnälla som den värsta klimakteriekärring, istället för att åka ner och hjälpa din släkt. FY SKÄMS PÅ DIG ali!
    https://petterssonsblogg.se/2014/06/10/somaliska-kvinnor-fran-sverige-till-krigets-syrien/

    Gilla

   • ossie

    Stackars Ali blev du kränkt ??

    Gilla

   • Olli Rein

    Det är inte mer skam än när du ursäktar muslimernas blodtörst och lurendrejeri med att konvertara alla psykiskt labila, och alla delinkventer ni kommer över. Samt spelberoende och alkoholister, så att dessa människor inte får komma till utbildade psykologer utan bara möta dig och en annan ful gubbe , som kallar er båda för imamer. Skitgubbe finns det ett kortspel som heter, det kan du börja spela så har du något vettigt att göra, istället för att lura i alla fula kärringar att de ska konvertera till djävulen, d.v.s Allanballan och hans pedofilprofet.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: