Skottlossning i Malmö


MALMÖ. Två män skottskadades efter ett storbråk i Malmö under onsdagskvällen. En man i 30-årsåldern greps samma kväll misstänkt för försök till mord. Händelsen utlöste en massiv polisinsats som varade i flera timmar.

Intressant med flaggan på polisens höger arm, det är inte en standarddetalj vad jag vet och hade polisen varit vit så hade han fått sparken för rasism för länge sedan.

Intressant med flaggan på polisens höger arm, det är inte en standarddetalj vad jag vet och hade polisen varit vit så hade han fått sparken för rasism för länge sedan.

Det var vid 17.20-tiden som polisen fick in flera samtal som talade om skottlossning i Hindby i stadsdelen Fosie.

Enligt polisen vittnade uppringare om 20-30 personer som samlats vid en parkeringsplats nära Pinjevägen. Vittnen ska också ha hört hur ett antal skott avlossats.

– Om alla dessa personer har bråkat är oklart men det har varit mycket folk på plats, säger Kim Hild, informatör på polisen i Skåne.

Två personer skottskadades i samband med bråket. De försvann från platsen innan polisen kom fram, men uppsökte själv SUS akut i Malmö.

– Det finns uppgifter om att en av männen ska vara allvarligare skadad än den andre, men det ska inte handla om livshotande skador, säger Kim Hild.

-Pettersson säger att mångkultur är beställt och mångkultur har vi fått så varför bråka om det?

”Livat vid akuten nu. Bara babbar och bergsturkar” står det på flashback om denna skottlossning.

Skånskan

 


One response to “Skottlossning i Malmö

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: