Hamas – alla israeler är nu mål

MELLANÖSTERN. Den islamistiska terrorgruppen Hamas lovar nu att fortsätta att fyra av raketer mot Israel sedan israeliska anfall dödat 7 araber i Gaza.

Den palestinska myndigheten fördömer Israels ”aggression” samtidigt som Hamas trotsigt svär på att öka attackerna och att alla Israeler nu är lovliga byten.

Israeliska flyganfall mot Gaza

-Pettersson tycker att Israel är alldeles för snälla mot Hamas. Läs HÄR. Speciellt när man läst Hamas stadgar som är kompromisslösa när det gäller Israel. De uttrycker en total motsättning till avtal eller andra handlingar som skulle erkänna Israels rätt att existera. Jihad ses som ett medel att erövra ”Palestina” från judarna och förstöra staten Israel. Det sägs vidare att Palestina består av helig islamisk mark och att det är förbjudet att avböja från denna linje eftersom ingen (inklusive arabiska ledare) har befogenhet att göra så. Upprepade uttalanden från Hamas ledare definierar Palestina som inte bara Gaza och Västbanken utan även hela nuvarande Israel.

I stadgans inledning finns ett citat som tillskrivits det muslimska brödraskapets grundare Hassan al-Banna och som säger att ”Israel existerar och kommer att fortsätta att existera till dess att Islam utplånar det”.

Avbrutna fredsförhandlingar och Hamas stadgar

För övrigt opererar den islamska terrororganistionen och massmördarna i Isis helt öppet i Gaza sedan en tid tillbaka, har ni läst om det i svenska PK-media? På bilden syns Isis med flaggor på begravningen av ett offer för Israels flyganfall. Undrar var brudarna är?

Isis opererar helt öppet i Gaza och trots det fortsätter det svenska biståndet med 700 miljoner per år till den palestinska myndigheten.
Isis opererar helt öppet i Gaza och trots det fortsätter det svenska biståndet med 700 miljoner per år till den palestinska myndigheten.

JPost 

4 thoughts on “Hamas – alla israeler är nu mål

  1. Idioterna vill ju naturligtvis att den del som heter Israel skall
    erövras så att hela Mellanöstern kan se ut som Syrien och
    Irak, sönderbombat !

  2. Regeringen lär ha kommit överens inbördes om en gemensam hållning till det palesinska biståndet. Efter detta så borde det i en normal värld betyda indraget bistånd vilket skulle vara välgörande för befolkningen i Gaza som är med god marginal fetast i världen.

  3. ”Palestinierna” = världens största bidragstagare, har de inte lärt något från historien? Eller är det ISIS närvaro som gjort dem stöddiga?

    De senaste veckorna har Hamas avlossats hundratals raketer in i Israel. Plus de tre kidnappade och mördade ungdomarna. Man måste beundra Israels tålamod med dessa amöbor. Det kommer aldrig att bli något Palestina eller något som liknar en egen stat. Det vill de nog inte själva heller.

    Vad skulle araberna säga om israelerna invaderade Mecka och Medina och kastade ut muslimerna? Säga: vi var här först!

Kommentera