Rösta på FI och få en fet skattehöjning på köpet

På ledarsidan i dagens lokaltidning så kan man läsa vad konsekvenserna skulle bli om FI fick bestämma här i Sverige. Den mest påtagliga effekten skulle bli en fet skattehöjning på 150 miljarder som bla skulle drabba kvinnor som driver företag. (Lusharpan har även sett siffran 300 miljarder).

Det ökade skatteuttaget ska enligt FI leda till det ”genuskorrekta samhället” vad nu det kan vara. Det blir höjda arbetsgivaravgifter och högre bolagsskatter. Krogmomsen ska höjas liksom lastbilsskatten.

För pengarna ska FI bla införa gratis kollektivtrafik och starta en jämlikhetsfond med 14 miljarder. (undrar om den ska kopplas direkt till Gudrun Avskyrmans kreditkort).

Problemet är bara att FI:s förslag i stor utsträckning kommer att drabba kvinnor som i högre grad än män driver företag inom personaltäta branscher som kultur, fritid, nöje handel och vård.

I sin ”ekonomiska” kalkyl skriver Fi att ”det råder inte brist på resurser, utan brist på kloka och ansvarsfulla prioriteringar”.

Lusharpan tycker personligen att det råder mest brist på kloka och ansvarsfulla politiker. Det är nästan så att man kan tro att de personer som i statsministerns bok bedöms som ”mentalt efterblivna” måste vara de personer som lägger sin röst på FI, eller någon annan del av sjuklövern för övrigt.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.

5 thoughts on “Rösta på FI och få en fet skattehöjning på köpet

  1. Ja när fyllkajan kan ställa sig att elda upp 100000kr bara för
    att få uppmärksamhet, vad kan denna virrpanna inte
    åstadkomma i skattehöjarväg om olyckan är framme och
    Fi sarna kommer in i riksdagen.
    Svenskar är ett lustigt släkte, när vi behöver rensa ut den
    samhällsförstörande sjuklövern, för att återuppbygga landet,
    ja då är vi beredda att släppa in ännu värre figurer till
    maktens köttgrytor. Det är ju illa nog att Sossar och
    Miljöparasiter och kommunister blir dom som efterträder,
    ännu ett orealistiskt parti, och landet kan hälsa hem!

  2. Det blir inte bara skattebetalarna som får ett helvete om F! kommer in i riksdagen. Den som skall göra karikatyrer av Gudrun Schyman får ett vanskligt uppdrag minst sagt.

    Fyllekärringen ser ju redan ut som en karikatyr av sig själv.

  3. Om folk verkligen fick klart för sig alla aspekter av FI:s politik så skulle de slå bakut? Massmedia lyfter fram partiet över 4% och skapar parlamentariskt kaos. Totalt ansvarslöst att inte granska partiet ordentligt!

Kommentera