Sjöstedt om SD – Rasismens dyngspridare

POLITIK. Igår talade vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt i Almedalen, han hade ett oeftergivligt krav för att ingå i en regering och det är personalkooperativ inom skola, vård och omsorg. Löntagardriven offentlig verksamhet som ett av flera alternativ är nog en linje som de flesta kan gilla. Problemet är att Sjöstedt vill att skattebetalarna ska skjuta till 1 000 miljoner som hjälp och hur var det nu Jonas sa ”inga skattepengar till privata intressen”.

2014-07-05_0943

Nåväl, ett annat problem är nog att få löntagare att ställa upp då de villkor som det innebär att vara företagare eller tänker Sjöstedt att skattebetalarna ska stå för riskerna?

Herr Sjöstedts oeftergivliga krav på att sitta med i en regering är nog inte så mycket att bry sig om. Vänsterpartiet som tidigare kallade sig kommunisterna grundades 1917 genom en utbrytning ur det socialdemokratiska partiet och sedan dess kommunisterna aldrig suttit i en regering så intresset är minst sagt begränsat vad Sjöstedt än kommer med för krav.

Att sedan se kommunisten från New York och Östermalm, dricka vatten med uppkavlade armar på scenen där han försöker se ut som en riktig arbetare verkar nästan löjligt – när hans jobb verkar gå ut på att snacka skit om andra…

Om Göran Hägglund (KD) ”velade mellan rollen som partiledare eller artist i en lokalrevy”.
Jimmie Åkesson kallades ”rasismens dyngspridare” och SD ”hjälper regerigen att genomföra sin högerpolitik”, detta genom bland annat det femte jobbskatteavdraget – att löntagare får behålla mer av sin lön är i Sjöstedts värld ”högerpolitik”, det vill säga ond politik.

”privata direktörer skall bort” och ersättas med löntagare som tydligen ska bli privata direktörer med skattepengar och ”en kraftfull feministisk politik” är framtiden.

Jonas Sjöstedt sa också att: ”Jimmie Åkesson fiskar i rödgröna vatten” och jag som tidigare hört från Sjöstedt att SD fiskar i grumliga vatten…hur får han ihop det…?

Herr Sjöstedt räknade upp diverse sexuella läggningar men undvek noga att nämna familjen men ”vi är inte bara socialister och feminister, utan också gröna” och ”rött är det nya gröna” är V:s varudeklaration och ena stunden var regeringen ”passiv” för att i nästa ha sänkt en massa skatter och infört det andra med det tredje som inte är bra enligt Sjöstedt men det är svårt att se hur det är passivt.

Däremot sa Sjöstedt inte ett ljud om den ryska björnens, som fostrats av kommunismen, härjningar i Österled eller de muslimska vännerna i Hamas och Isis mördande och fördrivande av oliktänkande i Mellanöstern…

…så Pettersson tycker nog det är bra som det är med V utanför regeringen med tanke på historien… 

6 thoughts on “Sjöstedt om SD – Rasismens dyngspridare

  1. Det är samma sak med kommunister, socialister, höjdare i
    fackföreningarna, dom är experter på hur föratag ska drivas
    och hur andra ska driva företagen med ingen eller nästan
    ingen ersättning, för det är fult att tjäna pengar som företagare.
    men om man är en sketen partiledare för rödingarna då går
    det bra att tjäna pengar på att snacka skit från morgon till
    kväll. Denne patetiske Jonas Sjöstedt lever precis som sin
    företrädare inte som han vill att andra ska leva, man attackerar
    driften av friskolor, men sätter sina egna ungar i just privatskola,
    åtminstonr gjorde Lars Ohlyckan det , med motiveringen att det
    var hans barns val?? Men andra barn då? Ska dom inte få ha ett
    eget val? Han blir enbart löjlig när han angriper dem som tjänar
    pengar på friskolor, när han samtidigt håller käften , och inte ens
    nämner dem som tjänar miljoner av skattemedel på att hyra ut gamla
    uttjänta ruckel till flyktingbostäder. Då går det bra att hålla käft
    Att Bert Karlsson tjänar Miljoner på detta sätt går tydligen bra
    för rödingen Jonas att svälja, likaså att Sossen Jan Emanuel som
    blev så till sig i trasorna av sin nyrikedom när han sålde sitt
    imperie av flyktinbostäder, att han tyckte han gjort en klassresa.
    Jo visst, en klassresa bland skattemedel!
    Men sådant upprör inte hycklar Jonas som den skenhelige
    kommunist han är!

  2. Pettersson är det inte så att rödgrön röra är synonymt med grumligt vatten. Ta lite grön färg och blanda med röd. Vad får ni då ? Grumlig färg! Gör lika med sjögräs och lite rödfärgad jord, så får ni grumligt vatten. Den där Sjöstedten kan nog vara en släkting till den sliskiga handelsmannen Sjökvist i filmerna om Åsa -Nisse, och ni har er sliskiga fiskare som står bredvid avfallsröret och fiskar i det grumliga rödgröna vatten som bildas där.

  3. Vinsterna inom asylindustrin?
    Men det är ju klart, asylindustrin kan ju inte räknas till välfärden!
    Bra att du medger Jonas, att invandringen bara är en kostnad!

  4. Lärde mig redan som ung Sjöman, se man röd på sin styrbordssida är fara på färde, Se upp!

  5. Sjöstedt borde inte få ”lön” för den skada han gör sverige samma med hela sju klövern. Jag anser de skall fråntas ersättning eftersom de inte gör vad svenska folket vill – utan de gör motsatsen i hemlighet. Bäst är att utvisa dem tillsammans med deras gäster för de har inget här att göra.

  6. Sjöstedt borde nog koncentrera sig på att rensa upp i sin egen bakgård med våldsbejakande kommunister och andra stollar.
    Han hopps ju på att bli den förste kommunisten i en svensk regering. Gud bevare oss !!

Kommentera