Muslimer – vi ville bara hjälpa till

ISLAM. Ännu är det tyst i svenska PK-media om före detta ordföranden i Sveriges unga muslimer och idag Miljöpartiets gruppledare i riksdagen Mehmet Kaplans uttalande i Almedalen.

Det är visserligen lätt hänt att politiker under inflytande av rosévin och på ”firmafesten” i Almedalen säger saker som inte är så kloka men i Kaplans och Musas fall beror det knappast på vinets rus.

Så här var det, under att seminarium om islamofobi medverkade Erik ”Bagdad Bob” Ullenhag, Mehmet ”Ship to Gaza” Kaplnan och nuvarande ordförande Sveriges unga muslimer, SUM, Rashid Musa.

Ullenhag påpekade att det finns ett problem med islamofobi i Sverige, men också att det finns en reell fara med att jihadister reser till Syrien för att delta i kriget men det gillades inte av Musa eller Kaplan.

Musa hävdade att de som reser till Syrien endast är engagerade och vill hjälpa till. Kaplan gick ännu längre och ansåg att de kunde liknas vid de svenska frivilliga som deltog i finska vinterkriget.

Muslimerna Kaplan och Musa jämför alltså al-Quaida, Isis, Hamas och andra terrororganisationer med dem som hjälpte Finland att försvara sig mot ett fullskaligt angrepp av kommuniststaten Sovjetunionen som vid den tiden var lierat med Hitler-Tyskland.

Kaplan och Musa jämför blivande nobelpristagare i litteratur Harry Martinsson och journalisten Olof Lagercrantz med de som idag reser till Syrien och deltar i illdåd som på bilden där åtta kristna korsfäst för apostasi, de har alltså lämnat islam och fått detta straff.

http://shariaunveiled.wordpress.com/2014/07/01/isis-crucifies-8-christians-in-syria-for-apostasy-from-islam/
Källa

http://shariaunveiled.wordpress.com/2014/07/01/isis-crucifies-8-christians-in-syria-for-apostasy-from-islam/

-Pettersson anser att vem som helst som inte är muslim hade fått löpa gatlopp i PK-pressen för uttalanden som Kaplan och Musa gjort och de hade varit politiskt döda men dessa muslimerna verkar vara fridlysta. Liksom riksdagsledamoten och islamisten Waberi (M) som tycker det är riktigt att fysiskt bestraffa kvinnor och ändå kommer undan…

Återigen undrar Pettersson om muslimer är fridlysta och får uttala sig ungefär som krigsförbrytarna i förintelselägren – vi ville bara gott och vi visste inte – kan vi ha islamister som Kaplan och Waberi i riksdagen? Kan och törs vi ha islam i Sverige?

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

 

7 thoughts on “Muslimer – vi ville bara hjälpa till

    • Hur många sådana har sin boplats i Absurdistan ?
      Runt 300 räknade man med,för ett antal år sedan. I dag troligen dubbelt så många.
      I Tyskland finns c:a 3.000,varav många punktbevakas dygnet runt.Enbart Salafister räknas till drygt 40.000 i deras land,varav 6.000 är s.k. tickande bomber…Har inte hört,.att man i Sverige speciellt bevakar dessa extremister eller har någon av er andra hört något ?

      • Nej,jag har inte heller läst någonting om det att dom bevakas och jag tror inte att man vet hur många som finns här i landet i dag.No koll.

  1. Den där figurer Waberi, vad har han sysslat med dessa fyra
    år som han suttit i riksdagen? Har inte sett att han deltagit i
    en enda debatt? Men jag tror att han jobbat stenhårt med
    förberedelser för införandet av Islam, plus att han väl rest en
    hel del på sin feta riksdagslön . Det är märkligt att det inte ska
    finnas närvaroplikt i Riksdagen, om man nu blivit invald dit?

  2. Där ser man vad kulturkrockar kan göra. Han är bevisligen, i och med sitt stolliga uttalande, inte alls insatt i västerländsk kultur och tankemiljö. Förmodligen skippade han historielektionerna i den mån de ens hade såna som handlade om annat än sagan islam i hans hemland. Han tror att alla människor tänker som som honom och jihadister. Därför kom hans jämförelse förmodligen så naturligt för honom. Han har nu förvisso pudlat på facebook och uttryckt förvåning över att hans mycket bisarra jämförelse hade ”missuppfattats”.

  3. Man blir bara så jävla förbannad när de här mussesvinen kommer undan med vad de än kräker av sig, mot mindre vetande. Det är annat ljud i skällan när det gäller deras egna intressen. FY FAN säger jag bara!

Kommentera