Muslimer – vi ska ta tillbaka Spanien


ISLAM. Två syriska muslimer har postat en video där de lovar att återta Spanien i islams namn. Spanien är våra förfäders land och vi kommer att ta tillbaka det säger männen på spanska i den korta videon.

Vi lever under islamisk flagg och vi kommer att befria och hissa flaggan i alla förtryckta länder från Jakarta till Andalusien säger grabbarna i videon på spanska men miljöpartisten och islamisten Mehmet Kaplan är inte orolig över muslimerna som ansluter sig till terrororganisationerna ska komma tillbaka…

Videon visas på en plats som kallas Syriantube.net där bör känsliga människor inte titta in. Syriantube.net är en regeringssida där de visar den andra sidans grymheter och är knappast opartisk men det är inte PK heller…

Delar av Spanien var i muslimska händer från år 711 då de första muslimerna invaderade till 1492 då det sista fästet föll.

The Local 


6 responses to “Muslimer – vi ska ta tillbaka Spanien

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: