Lösningen på världens flyktingproblem

ISLAM. ISIS ledare, Abu Bakr al-Baghdadi uppmanar muslimer över hela världen att flytta till kalifatet som utropades i söndags under namnet Islamska Staten, IS.

Baghdadi gjorde sitt uttalande i ett 20 minuter långt ljudmeddelande som dök upp på internet i tisdags. Han uppmanade och muslimska soldater att ta hämnd på grund av övergrepp som muslimer över hela världen utsetts för.

Enligt Baghdadi, är det en skyldighet för muslimer att flytta till ”Huset av islam”. Uppmaningen riktas särskilt till muslimska predikanter, ingenjörer, domare, läkare och personer med militära och administrativa erfarenhet.

ISIS-ledaren Abu Bakr al-Baghdadi är självutnämnd Kalif i ”Islamiska staten”. Kalifen är guds företrädare på jorden och alla muslimer är skyldiga att följa honom enligt sunnimuslimska regler.

-Pettersson hoppas miljoner muslimer följer kalifens uppmaning och flyttar till Islamska staten så slipper de riskera livet på Medelhavet och för dem som redan är här tror jag säkert vi kan hjälpa till med transport…

Telegraaf

 

5 thoughts on “Lösningen på världens flyktingproblem

  1. Väl använda pengar med resebidrag och indragna PUT och ev. medborgarskap. Då skulle det finnas hopp för ett civiliserat Europa.

  2. Utmärkt förslag av ISIS ledare! Därefter kan den av ISIS påbörjade gallringen fortsätta tills..?

Kommentera