MP: ”Helt fri vård till alla…”


…utom till skattebetalande och hederliga svenskar. Det vill Miljöpartiet enligt Maria Ferm.

Maria Ferm är missnöjd med att papperslösa bara får fri vård som inte kan anstå. Nu vill Mp att den fria vården ska gälla all vård, utan undantag.

Miljöpartiet vill göra detta till en valfråga. Papperslösa ska få fri vård, även när vården är planerad som exempelvis cancerbehandling och kirurgiska ingrepp. Mp vill att den fria vården också ska gälla EU-migranter, eller romska tiggare om ni så vill.

I Skåne där Ferm verkar kostade den fria vården 7,2 miljoner kronor under 2013.

I Miljöpartiets Sverige ska alla, utom skattebetalande och hederliga medborgare, få fri vård på skattebetalarnas bekostnad. Vill man tänka lite längre än näsan räcker kan man tänka sig att personer reser till Sverige, söker asyl eller helt enkelt struntar i detta och sedan kan de få gratis vård, oavsett om det gäller nageltrång eller en hjärtoperation.

Källa: Sydsvenskan


26 responses to “MP: ”Helt fri vård till alla…”

 • Nisse

  Kan bara konstatera att MP är fullt med rasister dom gillar inte Svenskar !!!

  Gilla

 • Maja Anokhina

  Vad hindrar oss invandrare låtsas att vara illegaler för att slippa betala? Hur tänker de idioterna till miljöpartister? Hur går det att kontrollera om folk ljuger om sin status? Det kommer att missbrukas kraftigt… Inte vill jag med mitt tidsbegränsat uppehållstillstånd och förhöjd statlig skatt som jag betalar bekosta sjukvård för hela världen…Det går utmärkt att vara illegal ( jag bodde här illegalt med två barn) och ändå jobba och betala lika mycket som svenskar…

  Gilla

 • Conlon

  Kemiska substanser är inte bra för förmågan att tänka klart…

  http://polytempik.blogspot.se/

  Gilla

 • angelicaplacet

  Det kan ju bara vara ”flummare” som tycker är ett vettigt förslag.

  Undrar varför så många politiker i dag tycker så illa om sitt eget folkslag och ger alla tänkbara förmåner till andra folkslag istället? Vad bottnar det i egentligen?

  Och vilkas pengar vill hon använda till detta – är det ”nallande” igen av pensionspengarna vi har betalat in?

  Gilla

 • Stefan i Std

  Jag blir spyfärdig varje gång Maria ”flickan med råttansiktet” Ferm uttalar i frågor som rör invandring eller flyktingar.

  Gilla

  • Stefan i Std

   Varning!

   Bild på eländet glömde jag

   Gilla

   • osynligemannen2

    Seså, seså. Hon kan inte hjälpa att hon är ful. Och hon kan inte hjälpa att hon är dum (såvida det inte är självförvållat mha droger). Men försök att avhålla dig från personangrepp på någon som uppenbarligen ligger långt under normalbegåvning och har ett ansikte endast en mor kan älska. Det är inte vackert med lyteskomik. Även om det ibland är ganska roligt… (Dessutom vet jag från direkt källa att frk. Ferm är något makalöst otrevlig i sociala sammanhang. Jag har dock inte haft oturen att träffa henne själv.)

    Gilla

  • Stefan i Std

   Ångrar lite nu när den värsta ilskan lagt sig att man gick till personangrepp. Men den människan lockar fram okontrollerad vrede inom mig bara genom att öppna truten. Hon är fullständigt oresonlig och skall överhuvudtaget INTE sitta i beslutsfattande positioner. 😦

   Andra som inverkar menligt på mig är:

   Erik Ullenhag
   Åsa Romson
   Gustav Fridolin
   Birgitta Ohlsson
   Cecilia Malmström
   Cecilia Wikström

   Jag är nog inte ensam om den listan!

   Gilla

 • Stefan L

  -97 fick jag cancer och klarade mig,tack vare att Europas bästa Läkare opererade mig.
  -i dag hade jag inte överlevt med den cancervården som finns i Malmö i dag.
  Nu har min gamla mor grå starr av en sort som är väldigt speciell,och då finns det ingen läkare som kan operera…jo en,om han jobbar kvar.
  Läkarna flyr
  Sköterskorna flyr
  De som har möjligheten flyr….efter lämnar man ett land i misär.
  Fjärran Östernredaktionen här på Pettersson tog sitt pick o pack och lämnade landet,vad jag förstår….och det gjorde han jävligt rätt i.

  Gilla

  • Lena

   Stefan L : Fint att läsa att du klarade dig tack vare skickliga läkare. Jag klarade mig också- 75 tack vare svenska skickliga läkare, min man klarade livhanken två gånger för fyra år sedan, en gång för ett år sedan, dock inte i Sverige utan i annat land i Europa, hade vi varit i Sverige så hade det sett annorlunda ut.

   Det är bra att läsa att du förstår jag gör det också, men en del fattar inte, de är hycklande svenskar, som fortfarande tror att Sverige och svenskar är bäst på jorden, stackare. Det gäller att hålla sig undan dessa….patetiska varelser.

   Gilla

  • Stefan i Std

   Min fasters man (82år) fick av läkare höra att man av ekonomiska orsaker endast i nuläget kunde operera ett av hans ögon med grå starr. Jag kontrollerade vad en sådan operation kostar.

   Den kostar MAX 15000:-

   Han har arbetat hela sitt liv och aldrig varit arbetslös eller sjukskriven. Vidare är han utrustad med hög moral och vad jag vet alltid gjort rätt för sig. Han är fullt frisk och har ett sommarhus han arbetar på och är således trots 82 år ingen belastning för samhället.

   Han har givetvis pengar att själv bekosta operationen men det är inte det som är min poäng utan principen och att han betalt skatt under 50-60år.

   Vem har förtjänat dem, han eller en somalisk analfabet?

   Han har för övrigt inga tankar på att elda upp bilar i grannskapet som protest för utebliven operation.

   Det är tur för Reinfeldt det!

   Gilla

 • Nisse

  varför kan man inte förbjuda ett sånt oseriöst parti som MP. Dom flesta i mp måste sluta leva i en sagovärld !!!

  Gilla

 • Tony

  Ja där ser man vad knarket kan åstadkomma, har hon
  verkligen slutat att snorta?

  Gilla

 • Blodsven

  2-3 generationer till, och svenskar är ett minne blott, och detta folkmord får fortgå utan att den dumme svensken begriper ett jävla dugg vad som komma skall…

  Gilla

  • osynligemannen2

   Svenskarna kommer att överleva. Om vi sedan gör det i Norge, Kanada, Uruguay, Kanarieöarna eller Australien får framtiden utvisa. Huruvida mina egna barn kommer att bli myndiga i Sverige eller utomlands är än så länge en öppen fråga.

   Gilla

 • Janne

  Dom är landsförrädare hela bunten, allihop i 7-klöver alliansen! Samma skräp, samma kompletta galningar och fullkomliga idioter! Jag föreslår att dom ställs inför krigsrätt, tyvärr avskaffad men det går säkert att rätta till det lilla misstaget. Landsförrädare måste naturligtvis kunna straffas för sina onda gärningar mot sitt eget folk och land och här har vi sju ledare som med råge kvalar in.
  MVH
  Janne

  Gilla

  • Ruben

   Med fortsatt vanskötsel och demoralisering av landet är det väl ganska troligt att det återinföres, men då kan endast ståndrätt bli aktuellt.

   Gilla

 • Ruben

  Hon måste helt klart avgiftas å det snaraste.

  Gilla

 • ossie

  Hela MP verkar behöva psykiatrisk vård. Dessa quislingar borde tvångsvårdas i tvångströja.

  Gilla

  • Kurt

   Hon bör Tvångssteriliseras och sättas på Zoo, tillsammans med Fridolin och de andra dårarna, släpp ut Kålmordens gorillor och använd aphuset till miljö talibaner. Schyman platsar där med som babian hona.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: