Kalifatet är här med sin femårsplan

ISLAM. Den islamistiska jihadistgruppen Isis, som under den senaste tiden har tagit kontrollen över delar av Syrien och Irak, byter namn till Islamska Staten, IS, och utropar sig till kalifat.

Isis vill härefter kallas ”den islamiska staten” och dess ledare Abu Bakr al-Baghdadi är kalif och alltså ledare inte bara för jihadisterna i Isis utan för alla muslimer i hela världen.

Det här visar på hur stora ambitioner gruppen har, och att de utmanar al-Quaida, som redan har tagit avstånd från Isis.

Isis är känt för sin brutalitet gentemot sina fiender. Gruppen har lockat många krigare från västländerna till sina led.

-Pettersson undrar om det inte är dags att sätta stopp för dårarna snart, annars får vi ta hand om något som får Hitler att verka som en skolpojke. Vi kan dessutom räkna med att det redan finns många av dem i Sverige och Europa. De tänker långsiktigt och bland islamisterna finns ett ordspråk – ”väst har klockorna men vi har tiden”. Tänk sedan på att det finns över 20 miljoner muslimer i Europa och kanske 600 000 i Sverige som blir fler för varje dag.

Nedan karta över Isis femårsplan och under det en filmKalifatet

Daily Mail 

12 thoughts on “Kalifatet är här med sin femårsplan

  1. En litet sent inlägg…. fast jag kan inte glömma det program i TV3 jag såg 1993, Robert Aschberg intervjuade Vladimir Zjirinovskij, ryska ultranationalisten om hans syn på Europa, Ryssland, NATO med mera. Det kom fram ett uttalande jag inte kan glömma:
    ”.. ni i Europa, ni får se, ni släpper in så många muslimer i era länder, ni kommer att helt tappa kontrollen över detta, om 20-30 år kommer ni att stå på knä framför Moder Ryssland och ber oss att rädda er från Islam!

    Det var 22 år sen…
    Stefan

  2. ISIS har nått långt in i Irak pga ofattbar grymhet som injagat skräck t o m i andra muslimer. Det står ju förresten i Koranen att de ska göra det.

    Att dessa odjur nu har bildat en Islamisk Stat som har fått en självutnämnd kalif följer också tidigare historia. För vem utnämnde Muhammed till profet om inte han själv och ingen annan.

    Däremot tror jag inte att t ex Erdogan eller al-Sisi faller in i hyllningskören och lyder snällt. Deras historia från 600-talet fram till idag visar inte på fred och samförstånd muslimer emellan någonstans.

  3. Kalif blir man tydligen, genom att säga, nu är jag kalif,
    Om ingen annan dödar en, är man kalif.

    Enkel muslimsk regel. Varför gå omvägen via demokrati?
    Förmodligen måste man vara imam, dvs präst också.

  4. Om jag inte har helt fel så är muslimer inte tillåtna genom sin ”religion” att föra ett anfallskrig utan en order från en kalif. Men utan kalif är det tillåtet att föra ett ”försvarskrig” som kan förklara deras hysteri over det minsta lilla och resultera i terrordåd etc…

    Nu då ISIS har utnämt en kalif finns det risk att denna beordrar samtliga muslimer i världen att börja ett verkligt anfallskrig mot oss ”otrogna” hundar!

    Är rädd för att detta ligger i deras ”pipeline”…

    • Undrar vem ”kalifen” är? Lyssna på detta klipp från Sky News, dessa islamister driver med vår generositet och det helt skamlöst.

  5. Det komiska är att majoriteten av muslimerna springer omkring o gnäller om ”islamofobi” istället för oroa sig över sina muslimska bröder i ISIS och al kaida o allt vad de heter vad de gör med deras religion, Tydligen är det ok att göra de mest perversa sjuka saker i islams namn utan att muslimer reagerar nämnvärt.

    Men jävlar om någon ritar några streck på ett papper, då blir det liv minsann. Ivrigt påhejade av diverse typer på vänsterkanten.

    • Asch… blev fel uppbyggnad på meningen där (jag vet lika lite om vad ”majoriteten” av muslimer vill som muslimer som tror sig tala för alla muslimer istället för den lilla fundamentalistiska sekt de själva tillhör) ”majoriteten av muslimerna som…..[springer omkring o gnäller..] skulle det stå.

  6. Israel med USA i ryggen blir nog en tuff nöt att knäcka även för dessa giriga galningar

    • Bra nick!
      Fattade inte innebörden förrän ett par dagar sedan.
      Mycket islamsk humor.

Kommentera