Domaren som dömde Saddam Hussein till döden har avrättats av ISIS


MELLANÖSTERN. Rauf Abdul Rahman dömde diktatorn Saddam Hussein till döden genom hängning 2006. Han tillfångatogs och dödades av islamistiska ISIS i förra veckan. Irakiska regeringen har inte bekräftat hans död, men förnekar inte att han tillfångatagits.

Domaren tros ha dödats som vedergällning för domen mot den ISIS kallar martyren Saddam Hussein.

-Pettersson är inte förvånad. Hämnd är de bra på pojkarna, de har hållit på med det i några tusen år vare sig det finns skäl eller inte…

 

Daily Mail


7 responses to “Domaren som dömde Saddam Hussein till döden har avrättats av ISIS

 • angelicaplacet

  Stenbok, Men det gör hon ju inte hon tillhör religionen Islam.

  Jag tillhör religionen Kristendomen.

  Gilla

 • nisse

  Berisha Majlinda Det är väl inte så konstigt att vi Svenskar inte gillar Muslimer. Kan bara konstatera hur det är i dina hemländer Krig, Massakrer
  man avrättar folk godtyckligt. I Iraq godkändes en lag att 9 åriga flickor är
  giftas vuxna.Mycket kort fattar du inte hur vansinnig din religon är Den kommer aldrig jag som etnisk Svensk att axeptera…..

  Gilla

 • Majlinda Berisha

  Hallå Petterssons, och alla följare. Jag är född och uppvuxen i Sverige, men i erat värsta fall, så är jag muslim. Men nu till en intressantare fråga: Jag jobbar(betalar skatt) precis som ni, min religion utför jag hemma, landet SVERIGE respekterar jag och följer dess lagar, jag bär slöja, men återigen, uppvuxen här, och lyder reglerna, så som man skall, inget snack om det, fastän det finns idioter som inte gör det, så min fråga är, hatar ni mig också för att jag är muslim? Är nyfiken, eftersom jag älskar Sveriges befolkning, de flesta, ni är generösa, vi ska vara tacksamma som får vara här, nu är jag född här, men jag menar överhuvudtaget de som kommer hit, men jag förstår att ni är arga, för det är jag med, att man kommer och förstör detta landet är absurt!!!

  Gilla

  • Lars Å Månsson

   Du tillhör en minoritet som lyckats integrerar dig,här uppe i Norden.
   Tyvärr en mycket liten del,av alla de som man bjuder in till vårt socialsystem.Merparten av dem som idag importeras,är och förblir parasiter för vårt land.
   Sen handlar det inte om hat hos Petterssons läsare utan om rent svenskt förnuft ! När tunnan är full rinner resten ut,om man fortsätter fylla på !
   Det hjälper inte att blunda för verkligheten som de styrande idag gör..Detta av rent och skärt hån mot alla oss,som vill begränsa inflödet,och söka renovera ett land som är på gränsen till sin undergång.

   Gilla

  • angelicaplacet

   Hur menar du när du skriver att du utför din religion hemma?
   Hur kan en religion vara någonting som bara utförs hemma?
   Du skriver också att du bär slöja.

   Gilla

   • Stenbock

    Om nu Majlinda vill utöva sin religion i hemmet,är det ju hennes ensak.I Sverige råder religionsfrihet,och den som håller sin tro inom sina fyra väggar,och inte som Jehovas Vittne söker lura in folk i sin sekt,finner jag acceptabelt.
    Personligen är min tro mycket stark. ”Jag tror,jag tror på sommaren” bl.a. 😉

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: