120 miljarder behövs i skattehöjningar om invandringen minskar

INVANDRINGEN. Förra året såg det ut att ljusna litet i den svenska ekonomin. Nu visar en rapport från Konjunkturinstitutet, KI, att en stor del av den tillväxten berodde på …”höga utgifter för migration och arbetsmarknadspolitiska program”…

KI konstaterar att Sverige behöver skattehöjningar på 120 miljarder kronor för att nå överskottsmålet fram till 2018, om bidragen och välfärden ska kunna hålla dagens nivå.

På sidan 46-47 i rapporten Konjunkturläget juni 2014 framgår vad som ökar statens utgifter:

”MIGRATIONEN ÖKAR STATENS KONSUMTIONSUTGIFTER

Utvecklingen av statens konsumtionsutgifter påverkas i år av en relativt hög anslagsuppräkning för statliga myndigheter. Vidare blir migrationen fortsatt hög i år, bland annat på grund av Syrienkonflikten. Detta innebär att kostnaderna för tillfälligt boende, som var höga redan förra året, kommer att öka ytterligare. Tillväxten i statlig konsumtion hålls emellertid nere av att försvarets inköp av materiel, som var mycket omfattande framför allt i slutet av förra året, väntas bli lägre i år.
Nästa år väntas migrationen liksom de arbetsmarknadspolitiska programmens omfattning minska. Dessutom beräknas anslagsuppräkningen för statliga myndigheter bli betydligt lägre än i år.”

-Pettersson blir rejält upprörd när han läser detta. Det står att statlig konsumtion hålls nere av att försvarets inköp av material blir lägre än förra året!!! Hörde vi inte en enig 7-klöver inkl. SD som lovade att öka försvarsanslagen nyligen???

KI skriver vidare att migrationen liksom de arbetsmarknadspolitiska programmen ska minska nästa år!!!

Tror ni på det??? Vad tyder på att invandringen ska minska? Inte ett skit! Politikerna ljuger och varför är inte denna rapport förstanyhet i SAMTLIGA SERIÖSA MEDIA?

Förlåt mig…det sista var fel, rapporten är med i alla SERIÖSA media…och vad skattehöjningarna blir om invandringen ÖKAR står inget om…

14 thoughts on “120 miljarder behövs i skattehöjningar om invandringen minskar

  1. Det positiva är väl att detta bör väcka åtminstone några av slumrarna. Det negativa är att även om vi får en regim som inte består av den politiska klassen så kommer det krävas resoluta män och undantagstillstånd för att rensa upp de senaste fyrtio årens vanstyre.

  2. Så här står det i dag:

    – Vi använder halva hotell.Resten av hotellet är till för hotellgäster.Vi samsas, säger Bert Karlsson.
    – Det vore suveränt med ett samarbete med Mjällby.Det tror jag hela samhället skulle tjäna på,säger nöjesprofilen.

    http://www.svt.se/nyheter/regionalt/blekingenytt/nojesprofil-vill-att-mjallby-spelar-fotboll-med-flyktingbarn

    Flyktingfamiljerna ska alltså spela fotboll – hur länge då?

    • För er som inte förstod tyskan framgick bl.a.,att denna film kommer att sändas på svenska framöver.Utgår från att Pettersson då kommer att lägga ut den i fullt format.

  3. Den berikning Sverige åtnjutit p g a massinvandringen är en stor bluff. Jag har väntat att bubblan skall spricka länge nu. Så ser man att de ska öka invandringen kraftigt trots att omvärlden gör tvärt om?

    Sen får den där dåren Lars Stjernkvist ett säkert välavlönat uppdrag. Naturligtvis har han fått veta vad resultatet ska vara innan. Nu vill han tvinga kommunerna att ta emot trots deras s k självstyre. De flesta som tagit emot flyktingar med uppehållstillstånd borde nu veta att 200 st lätt blir 600 och fler när anhöriginvandringen sätter igång.

    När ska den svenska skolan börja fungera igen? När ska min 85-åriga sjuka släkting få en plats på äldreboendet? När ska sjukvården börja fungera igen? När ska unga få en bostad så de kan studera och jobba och kanske bilda familj? När ska våra pensionärer få en anständig pension? Ha råd att ta ut sin medicin och gå till tandläkaren? När ska våra unga flickor kunna gå ut en kväll utan att riskera våldtäkt? När ska våra unga tjejer och killar få gratis körkort? Jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst för att visa på resultatet av massinvandringen – vad den egentligen kostar oss.

    Och nu ska försvarskostnaderna minska också? Fortsätter det så här så finns det väl inget land som vill överta oss i alla fall….

    • Dina sista två rader gör,att man funderar över vem bland 7-klöverns ljushuvuden,som kommit på denna lysande idè.(bland alla dessa nollor i regeringsställning)
      Att minska försvarsutgifterna p.g.a.att ingen nation i världen,skulle vilja ta över skiten i Absurdistan är ju i princip,det enda följdriktiga beslutet under de senaste åtta åren… !

      • Jag är inte så säker att det finns några ljushuvuden överhuvudtaget i 7-klövern? Men jag tror att de har nallat pengar ur försvarsutgiftspåsen bl a för att dölja massinvandringens kostnader. Visst har de lovat mer pengar till försvaret men löften är till för att brytas verkar det som.

        Rubriken säger 120 miljarder behövs om invandringen minskar men nu vet vi att den ska öka kraftigt. Vad kostar det skattebetalarna då?

  4. Höjd Moms och minskade pensioner därtill höjd inkomstskatt… Tur man är så gammal,som man är ! Beklagar samtidigt er yngre,som kommer att belastas med alla upptänkbara skatter,och höjda avgifter intill er död,

  5. Pettersson, vi har passerat midsommar och nu rusar vi mot det mörkaste mörker . Min idyll i Skåne är helt förmörkad, det är verkligen förmörkat !

Kommentera