Bästa nyheten på åratal!

INSÄNDARE. Bästa nyheten på åratal!

SVT förlorar i HD och tvingas betala tillbaka nästan 200 millioner.  Pengar som dom olagligen tillskansade sig när dom genom maffialiknande metoder påstod att datorer och mobiltelefoner var licenspliktiga! Nu tvingas dom alltså återbetala c:a 200 millioner av blodspengarna!

Hjärntvättningsorganet SVT får nu således nästan 200 millioner mindre att tvätta svenska hjärnor med.  Allra helst så skulle jag naturligtvis se att detta vidriga kommunistnäste lades ner helt och hållet, men vi får hoppas på att idioterna sanerar sig själva, att detta är en god början på den processen!  Det här var i alla fall en fantastisk nyhet och jag höjer mitt glas till en skål för hjälten Niclas Nygren som fick SVT på knä! Och jag hoppas också att alla som får licenspengar tillbaka skickar en slant till Nicklas, det har han sannerligen gjort sig förtjänt av!

MVH, Janne

8 thoughts on “Bästa nyheten på åratal!

  1. De kan ta lite av Eva Hamiltons avgångslön.

    Hela systemet med TV-licens har överlevt sig själv i den snabba teknologiutvecklingen.

    Dessutom tar de nuförtiden in en massa pengar på att folk ska ringa in och rösta på än det ena och än det andra – värdelöst.

  2. Bra att idioterna på radiotjänst fick en rejäl bakläxa. Härom veckan läste jag att dom tom vill ha licens för gamla obrukbara datorer. Det liknar ju som om transportstyrelsen skulle vilja ha bilskatt för lådbilar eller leksaksbilar.

  3. Menar ni att man inte behöver betala längre ifall man bara har dator?? Jag som aldrig läser slaskmedia verkar ha missat något isåfall.

Kommentera