De islamska staterna

ISLAM. De islamska staterna är 56 till antalet. De är utmärkta exempel på att islam inte fungerar som ideologi, religion eller styrelsesätt. De islamska staterna är samtliga mänskliga katastrofer och oftast ekonomiska katastrofer också. De islamska staterna har inte godkänt FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna.

När den övriga världen utvecklas och demokratierna har blivit fel går den islamska världen åt andra hållet, de marscherar mot medeltiden – världens största idioter är muslimer…naturligtvis är Pettersson för artig för att säga det men det går inte att låta bli att hålla med när en muslim säger det.

2014-06-15_1524

Nedan de islamska länderna ett facit över Allahs och Muhammeds verk och svenska PK påstår att denna mono-kultur är bra…

OIC1 OIC2 OIC3 OIC4 OIC5 OIC6 OIC7 OIC8 OIC9 OIC10

 

10 thoughts on “De islamska staterna

  1. Det blir bra, när islam kommer till Sverige; Sverige är ett bra land. Nej, vänta! Islam kommer aldrig till Sverige, bara muslimer. Sverige kommer att blir världens första demokrati med en majoritet muslimer

  2. I hela UN så finns det endast fyra länder som har ett kors i sin flagga men det många som har halvmånen.

    • Ursäkta det blir fem, Danmark, Finland, Island, Norge och Sverige (i alfabetisk ordning).

    • Sverige, Danmark, Finland, Norge, Island, Storbritannien, Australien, Dominikanska Republiken, Georgien, Grekland, Malta, Nya Zeeland, Schweiz, Tonga, Tuvalo, Vatikanstaten, Serbien, och kanske några till.

      Där får du bakläxa Lena.

      • Nu har ogräsrensningen gått mig på hjärnan, fanns det något giftigt i det gröna tro, nu skäms jag enormt.

      • Ruben, om det är detsamma som ”kirskål” på malmöitiska då är svaret ja. Fast jag tror att du syftar på grannens ”katt”, han som smyger runt bland det gröna, luden och garanterat icke tuggvänlig.

  3. Tack för den tabellen Pettersson.
    Säger inte heller emot N Khader hans uppfattning om muslimer måste vara korrekt då han själv är muslim. Hans uppfattning delas tyvärr inte av en stor del av västvärldens politiska och massmediala etablissemang, samt tyvärr de valberättigade som röstar ”med huvudet under armen”.

Kommentera