Bil som mordvapen i Malmö när invandrare mördar invandrare

2014-06-14 15:27, Trafikolycka, MalmöPolisen

Trafikolycka, Sörbäcksgatan.

En trafikolycka inträffar på Sörbäcksgatan. Tre personer uppges vara påkörda av en personbil. En av dem får allvarliga skador och körs med ambulans till sjukhus. Inledningsvis oklart skadeläge på resterande två. Polis och ambulans finns på plats. En avspärrning sker runt olycksplatsen.

Uppdatering: Totalt fyra personer uppges vara skadade i samband med händelsen och samtliga är förda med ambulans till sjukhus.

Uppdatering: Händelsen börjar som ett bråk på en plats i närheten som sedan skall ha eskalerat i att en personbil kör in i en folkmassa. Orsaken till bråket och var personerna har befunnit sig på gatan är inledningsvis oklart. I samband med händelsen förs fyra personer till sjukhuset med ambulans varav en avlider senare på sjukhus. Identitetsuppgift på den avlidne saknas i nuläget och anhöriga är ännu inte underrättade.

Tre personer är gripna och två medtagna på förhör i samband med händelsen och Polisen öppnar en förundersökning om mord/dråp.

Uppdatering: Den avlidne är en 24-årig man. Anhöriga är underrättade.

Polisen

-Pettersson vill inte lägga sig i polisens utredning men den dödade är den stilige mönstermedborgaren boende i Kroksbäck, nedan och vi kan bara önska honom vila i frid som vännerna…som vanligt alltså, invandrare från mellanöstern som lider av sjukdomen lättkränkthet och bara har våld som svar.

”normala, vanliga, hyggliga killar” står det i Aftonbladet. AB och jag har tydligen olika uppfattning om vad som är normalt.

 

2014-06-15_0532 2014-06-15_0534

 Mordvapnet är registrerat på Majed Salwan Howell. Född 900517.

RYP_816

6 thoughts on “Bil som mordvapen i Malmö när invandrare mördar invandrare

  1. Eftersom svenskar varken kan eller får agera på det sätt som behövs, så vore det kanske en idé om skötsamma invandrare organiserade sig och ”tog hand” om dessa individer själva? Svensk polis klarar det uppenbarligen inte.

  2. Tänk hur vi Svenskar har blivit så var det inte förr då hade man respekt för lag o ordning. Kanske beror det på massinvandringen !

  3. Från Flashback.

    Citat:

    IT-specialist

    Hej

    Jag bor själv på kroksbäck i Malmö. Händelsen skedde på sörbäcksgatan. Det handlade om två gäng som kom i fight med varandra. Säkerligen angående knarkaffär eftersom det florerar knarkhandel överallt i området. En man blev rejält misshandlad med hammare på plats. Det var typ 20 personer totalt.

    Sedan springer en gängdåre och hoppar in i sin bil och gasar för fullt på folkmassan. Totalt 4 personer blev påkörda varav en oskyldig skolvaktmästare som arbetar på kroksbäcksskolan som råkade gå över gatan. Han fick en lampstolpe ramlande på sig och sedan blev påkörd när han låg på marken.

    Ett barn blev även påkörd.

    En person har avlidit på sjukhuset.

    Området är fortfarande avspärrat. Tekniker och polis är på plats. De söker vittnesmål hos allmänheten. Det är totalt kaos.

    Inblandade är personer mellan 15 år och 25 år gamla. De flesta är gängmedlemmar som håller med knarkhandel på kroksbäck. Vissa är tungkriminella andra är nybörjare. Polisen vet nog vilka som är inblandade i bråket.

    Det är ett mord och dråp.

    Inga svenskar är inblandade. Tyvärr är det invandrarbarn som är födda på kroksbäck. Vet inte ifall de klassas som svenskar eller utomjordingar.

    50% är araber. 20% är albaner. 10% är iranier. 20% somalier.

    Det är idioter som härjar på kroksbäck och förstör för oss invandrarfamiljer som arbetar, betalar skatt och sköter sig perfekt och rättar sig efter svensk lag. Jag förstår inte varför svensk polis inte plockar in dem, utvisa dem eller gör något med dem. Vi orkar inte med deras jävla terror varje dag.

    De försörjer sig på knarkhandel, stölder, rån, utpressning och medmera.

    Går inte i skolan. Arbetar inte. Men ändå klär de sig lyx och kör fina EU mopeder och bilar.

    Min slutsats är: Svensk polis är amatör jämfört med andra ute i världen.

    Jag beklagar händelsen och sörjer för de oskyldiga som drabbades.

    De andra kriminella kan fara åt helvetet och brinna till döds om och om.

    Taget från Gore-forumet:
    (FB) Bil körde in i folkmassa

    • Nu gäller det för polismyndigheten i Malmö,att söka skriva en rapport,som i stort mörkar hela händelsen.Knarkhandel är ju ingen bra PR för turiststaden..
      Hur skulle det se ut,om man nu efter en så bagatellartad händelse tvingades skriva ner,att Malmö (som förebild för mångkulturen) hade importerade invånare som sysslade med knark,balkongmord och allmän tung kriminellitet ?
      Hela världsbilden av ”storstaden”,skulle ju raseras och svärtas ner ! 😉

    • vad då barn? oskyldig vaktmästare skämt den som kallas för vaktmästaren slog den som dog haha såg allt lägg ner med detta sk-t snack riktiga svin som slog ner han som dog

Kommentera