Islam = ofattbar grymhet – en kula för alla som står i vägen

ISLAM. Kan ni tänka er integrationsminister Ullenhag försvara nazism. Nej, knappast, det låter sig inte göras trots att vi vet att alla tyskar inte var grymma eller nazister. Dödskulten islam däremot försvarar Myten och hans anhang, trots att de står för 90 % av allt våld i världen enligt FN, med motiveringen att alla muslimer är inte grymma eller islamister.

Nu marscherar islam igen som de gjort regelbundet i 1 400 år och Ullenhag, övriga, regeringen, de rödgröna och det politiska samt kulturella etablissemanget, liksom de allra flesta journalisterna kraftsamlar mot dem som är emot islam, de som de kallar islamofober och rasister.

Pettersson undrar ur mycket bevis som behövs…

Nedan en film som Islamiska staten i Irak och Levanten, ISIS, tagit och sprider. ISIS är på väg mot Bagdad och de har en kula för alla som står i vägen på deras mål som i första steget är att upprätta ett islamistiskt kalifat i Levanten och i nästa steg…ja, ja, de är så få säger PK…

Daily Mail

 

2 thoughts on “Islam = ofattbar grymhet – en kula för alla som står i vägen

  1. Islam är värre än nazismen och ANN BARNHARDT förklarar vad islam står för på YOUTUBE….-”Islamic sexuality A Survey Of Evil.”

Kommentera