Tre asylsökande greps för stölder och misshandel

DANMARK. En granne till tågstationen i Greve ringde på pingstdagen till polisen och förklarade att flera personer var i slagsmål på plattformen på Greve S-station.

Polisen fick på stationen kontakt med en blåslagen, 27-årig man från Greve, samt tre män som identifierades som förövarna. 

Därför grep polisen en 26-årig man från Syrien, en 27-årig man från Marocko och en 38-årig man från Algeriet, som misstänktes för att ha stulit en mobiltelefon från den 27-årige, medan han sov på tåget.

När han vaknade och upptäckte stölden av telefonen, konfronterade han de tre männen som släpade ut honom på plattformen och attackerade med slag och sparkar.

Offret fördes för undersökning till Køge Sygehus, och de tre gärningsmännen som alla var asylsökande på asylförläggningen Center Sandholm greps för att med tolk förhöras.

De tre greps av polisen, och under förhör framkom uppgifter som tydde på att trion även gjort sig skyldiga till ett inbrottsförsök i Greve tidigare under dagen. De är nu häktade till och med den 19 juni.

-Pettersson säger UUUUUTTTTT!!!!!

Lokalavisen 

2 thoughts on “Tre asylsökande greps för stölder och misshandel

    • I ett samhälle som inte är styrt av rövslickande skithögar vore det naturligtvis självklart…

Kommentera