En riktig muslim kan inte vara homosexuell

Det här talar ju för sig själv, man tillhör inte samma värdegrund som man har pådyvlat svenska folket uppifrån. Då borde ju det enda rätta vara en enkel biljett hem för dem som inte ens når upp till värdegrunden. Men så mycket stake finns det inte i våra statstjänstemän eller kommunaltjänstemän. De har fått lära sig att stryka muslimen medhårs, och med det så får homofoberna gå lösa på våra gator i Sverige. Att politikerna skulle antasta homofoberna finns inte ens på kartan. Tänk er Myten arg på en muslim…

7 thoughts on “En riktig muslim kan inte vara homosexuell

  1. Lägg märke till hur den lönnfete rektorn/läraren?? förnekar påståendet med ett elakt, lögnaktigt flin.

  2. Naturligtvis finns det homosexuella över hela världen. Muslimen ljuger rakt ut. Vi har alla sett hur man i muslimska länder hänger bögar i lyktstolparna. Samtidigt finns det en dokumentär som visar att man ”köper” unga pojkar och håller dem som sexslavar. I Koranen står också att det inte bara finns 72 oskulder i paradiset utan också pärlepojkar.

    Kommer ihåg den läkare som jobbade i Afghanistan för läkare utan gränser. Han fick besök av en afghan som klagade på att hans unga fru aldrig blev gravid. Eftersom han inte kunde undersöka hans fru fick han via mannen klura ut vad som var fel. Mannen berättade att han var mycket viril och hade sex ofta med sin fru. Till slut frågade doktorn om vilken ställning de använde och fick svaret: bakifrån. Då fattade läkaren och berättade lite runt kvinnors anatomi och fortplantningsorgan. Kort sagt sa han att han måste ha sex i kvinnans vagina. Mannen sa att det skulle bli svårt för det skulle vara så äckligt…..

    Men eftersom islam är full av hyckleri och dubbelmoral kommer inget att hända då ingen vågar säga sanningen.

    • Här kan man läsa om så kallade ”dansande pojkar” i Afghanistan
      http://sv.wikipedia.org/wiki/Bacha_bazi

      http://www.youtube.com/watch?v=dHmlxNUXmqE

      Vidrig företeelse som är typiskt muslimskt! Man undrar varför F!, MP och V inte skyndar till deras försvar?

      Nej därför att miljöpartister och F! skiter fullständigt i det som verkligen är vidrigt och hemskt (läs Soraya Post och barnäktenskap) Man håller endast på med symbolfrågor som man dessutom med brösttoner framför.

      Att politik bör ta ansats i någon sorts verklighet är för dessa groteska typer helt främmande.

  3. En kompis till mig som var sjökapten sa att i arabiska hamnar (muslimska) fullständigt kryllar det av bögar. Betydligt mer än i civiliserade delen av världen (läs kristna) Han lever inte längre 🙁 så det går inte att dubbelkolla hans utsaga.

    • I resten av Världen har det ju alltid funnits hamnluder, så då är det väl många sjömän som numera är bögar. Att bögarna skulle vara bättre och starkare än vanliga heterosexuella tror jag inte på, då hamnsjåare och sjöman är rätt så fysiskt krävande yrken, där inte allt går att göra med maskiner. Kanske har jag fel, det var ett tag sedan jag var i någon riktig hamn.

Kommentera