Stefan Löfven och Nationaldagen

I syfte att vända etniska svenskar ryggen och visa att vår Nationaldag numera är ett mångkulturellt jippo, samlades partiledare, riksdagsmän och regeringsrepresentanter i Rinkeby under gårdagen.

Givetvis ett sätt att värva röster från förorterna och visa andra svenskar att de inte längre står högt i kurs i landet Sverige. Miljöpartiet och Moderaterna var på plats, så också Stefan Löfven, som dagen till ära valde att citera Muhammed framför Per Albin Hansson.

Löfven nöjde sig inte med det, utan tillade att Nobelpristagares lyckligaste stund i Sverige är när de får besöka biblioteket i Rinkeby och att Sveriges framtid finns i områden som just Rinkeby.

Vad säger ni socialdemokrater som i decennier jobbat och slitit för Sverige framtid? Ni har chansen att visa vad ni tycker i kommande val.

Källa: Nyheter Idag

Stefan Löfven (S) besöker alltså en mångkulturell förort och förklarar att de är Sveriges framtid. Han väljer inte att besöka krisdrabbade förorter eller traditionella arbetarstäder med hög arbetslöshet, för att gjuta mod hos invånarna. Han väljer också att citera Muhammed, inte Per-Albin Hansson och andra stora S-ledare. Ser vi nu Stefan Löfven staka ut vägen för framtidens socialdemokrati? Vad säger ni som växt i det svenska folkhemmet, ni som växt upp i traditionella arbetarmiljöer och ni som jobbat och slitit för er försörjning sedan unga år? Är dagens socialdemokrater ett parti ni kan förlika er med?

Stefan Löfven

7 thoughts on “Stefan Löfven och Nationaldagen

 1. ” Han väljer också att citera Muhammed, inte Per-Albin Hansson och andra stora S-ledare “. 😂

 2. Varför “blomstrar” aldrig Rinkeby då? Löven säger ju att det är “Sveriges framtid”. Något liknande sa väl också Mona Sahlin för sådär en 20 år sedan.

 3. Problemet är ju att Sverigedemokraterna låter nästan lika som Socialdemokraterna för en analfabet.

 4. Det är en upplevelse när både politiker, och representanter
  för vår menlösa journalistkår gör bort sig, som figurerna på
  DN som sitter och tillverkar historier om diskriminering av
  invandrare, om en invandrad som jobbat i Bodens brandkår
  och där hela tiden blivit mobbad och förlöjligad av övrig
  personal? Det var bara det att ingen invandrad jobbar eller
  har jobbat där, och då kan den ansvarige gå så långt tillbaks
  till 70 talet? Alltså sitter dessa menlösa fån och konstruerar
  historier för att försvara en huvudlös invandring?
  Lägger man sen till att DN några dagar tidigare gjorde stort
  nummer av Sandvikens påhittade Miljardvinster på just
  flyktingmottagning kan man undra hur det står till på
  tidningsredaktionerna?
  Att folk fortfarande lägger pengar på dessa lögnaktiga
  alster är en gåta i sig!

 5. Eftersom det inte hörs några protester från den del av befolkningen som inte stämmer överens med bilderna från Rinkeby så kan man anta att det är så svenskarna vill ha det, det värsta är att inte bara de tysta utan deras barn och barnbarn kommer att vara “trälar”, i ett multikultikaos.
  Det kommer att bli värre efter valet den mannen tillsammans med MP, stackars svenskar.

 6. Historien kommer att visa sig hur sossarna tillsammans med 7klövern förstörde vårt fina land. Med att importera kriminalitet, bidrags parasiter
  Samtidigt som det inte finns plats för äldre Svenskar inte kan få den omvårdnad som man som skattebetalare i ett helt liv.Exempel från Heby där man på snart 100 år. uppmanades att i köket skita i en hink !!!

Kommentera