Invandrad FI-politiker: ”Bränn flaggan”

 

Foujan Rouzbeh är invandrare, kom från Iran 1989 och representerar idag Feministiskt Initiativ. Idag firar vi svenskar vår Nationaldag och då uppmanar denna invandrade socialist sina gelikar att bränna den svenska flaggan.

Dessa ord uttryckte hon på twitter igår.

Skärmklipp

Ska vi ta del av denna invandrade individs ointressanta profil, kan vi ändå nämna detta.

Förutom att människan är invandrare och dessutom från en av islams mest indoktrinerade regimer, Iran, kan följande information berättas:

Människan till Sverige från Iran 1989. Hon var alltså 8 år när hon anlände till det bidragsparadis som redan från dag 1 gav henne allt hon inte fick i sitt hemland. Under sina år i bidragsparadiset Sverige har hon hunnit med att jobba för både Amnesty och vänsterorganisationen Expo. Hon var också med om att starta Soppkök Stockholm, som idag getts ynnesten att bedriva sin verksamhet på Medborgarplatsen i Stockholm. Hon jobbar också med Flyktingbloggen och kunde ses i SVT:s satsning ”De obekväma”, där hon fick chansen att framföra sin önskan om att Sverige ska öppna sina gränser för alla. Undrar om SVT sympatiserar med människans önskan om att bränna vår flagga på vår Nationaldag? SR:s beskrivning av människan som ”eldsjäl” kanske har en poäng? Människan har tidigare figurerat på Petterssons när hon inte accepterade att vita män deltog i Timbaktus projekt ”Jag är Jason”, där t.o.m. invandringsförespråkaren Thomas Ledin kritiserades.

Människan var också en av initiativtagarna till det ytterst patetiska ”hijab-upproret”, där hon lyckades få ett antal svenska politiker att klä sig i den kvinnoförnedrande slöja som kännetecknar muslimska kvinnors vardag.

Idag representerar människan Feministiskt Initiativ och kandiderar till riksdagen i höst. Det är alltså i rollen som politisk företrädare och riksdagskandidat hon uppmanar svenska medborgare att bränna den svenska flaggan.

Nåväl, du invandrade kommunist från Iran. Hur tror du att Irans regering och det iranska folket skulle reagera om västerländska invandrare uppmanade Irans befolkning att bränna Irans flagga offentligt?

iran eld

Vad säger Stefan Löfven och hans socialdemokrater? Är FI ett parti ni vill samarbeta med och vilken post i Sveriges regering vill ni ge denna invandrade individ? Jag tänker fråga varenda sosse jag träffar om de verkligen ser FI som en samarbetspartner. Tänker ni?

En fråga har mejlats till FI:s lokala representanter och svaret, om det kommer, tänker jag redovisa här. Jag har också mejlat samtliga vänner och berättat för mina arbetskamrater (många sossar) vad denna invandrade feminist tycker om Sverige. Tänker ni göra detsamma?

Som en motpol till denna invandrade feminists tacksamhet till det land som öppnade sina armar, finns det invandrare som verkligen uppskattar det Sverige som tog emot dem och gav dem allt de inte fick i sitt eget hemland.

1

 

2

 

 

PS. Jag har mejlat de lokala FI-politikerna och ställt en fråga. Återkommer när svaret kommer.

26 thoughts on “Invandrad FI-politiker: ”Bränn flaggan”

  1. Hon och hennes gelikar borde skämmas efter allt de får i ett fritt land. Visa lite tacksamhet, det finns inget som är självklart.

  2. Är man svensk medborgare är det väl naturligt att vara stolt över vår nationalsymbol. Sverige har varit ett kristet land i tusen år och nationalflaggan med sitt gula kors på blå botten är ett uttryck för detta:

    Ur Wikipedia: ”Enligt en legend om Sveriges flagga såg Erik den helige det gula korset på den blå himlen när han landsteg i Finland under det första svenska korståget år 1157. Han såg detta som ett tecken från Gud och gjorde det till sin fana. Problemet med den legenden är dels att det saknas samtida belägg för detta korståg, dels att det inte finns några bilder eller beskrivningar av den blå-gula fanan förrän på mitten av 1500-talet, det vill säga 400 år senare. De blå-gula färgerna hade däremot under lång tid använts som svenska färger, bland annat i folkungaättens vapen som blev Magnus Ladulås kungavapen 1275, samt i tre kronor-vapnet.

    Den svenska flaggan anses ha sitt ursprung i de medeltida korsbaneren, som på kontinenten började användas i samband med det tredje korståget i slutet av 1100-talet. Korsbaneren fördes parallellt med de så kallade vapenbaneren, med den skillnaden att vapenbaneren endast fick användas av härskaren själv, medan korsbaneren även kunde användas av dem som stod i härskarens tjänst.[1] Det är dock okänt när den svenska flaggan (korsbaneret) började användas och när den fick sin nuvarande utformning. Flaggan finns inte belagd förrän på 1500-talet.

    Historikern Alf Åberg har framlagt teorin att den svenska flaggan uppkom som en motståndsflagga mot den danska unionen vid mitten av 1400-talet, det vill säga man ändrade färgerna på den korsflagga som danskarna hade haft sedan 1219. Enligt Åberg var det upprorsmakaren Karl Knutsson (Bonde) som låg bakom detta. Han skapade 1448 Stora riksvapnet, som var en kombination av det vapen som Albrekt av Mecklenburg antog 1364 och folkungaättens kungavapen från 1275. Vapnets fyra blå fält åtskiljdes av ett gult kors, och detta kan ha varit förlagan till flaggan”

    Andra stater/länder/nationer har sina nationella symboler/flaggor och respekterar och hyllar dem. Det faktum att flaggan har en kristen symbol innebär inte att vi i vårt land inte skall respektera människor med andra religioner som har valt att bli svenska medborgare. Men blir man svensk medborgare bör man visa respekt för de svenska värdena.

    Jag förstår inte vad mening det är med att skända vår nationalsymbol och varför vi inte skall få känna stolthet över att vara svenskar. Det innebär i vart fall för min del inte att jag inte respekterar andra nationer, deras symboler och traditioner under förutsättning att de innebär respekt för enskilda människor och deras liv.

  3. De som skriver inlägg som den här ickesvenskan har gjort, de ger ett synnerligen förvirrat intryck.

    Min bedömning är att flertalet i fi(folkets fiende) någon gång blivit utsatta för övergrepp/mobbning eller ansatta på annat vis och därefter irrat omkring i tillvaron tills Schyman med ett fåtal medievana personer lyckades manipulera dessa till sina förvirrade program eller projekt eller vad otyget nu kan kallas.
    Den här personen(människa är fel ord) ska akta sig mycket noga, att gå längre än så här kan medföra att krafter kan börja sättas i rörelse i Sverige.
    Vi har sett det för ut. Extremism ligger inte för oss svenskar, varken åt höger, vänster eller när det gäller att uttrycka sig.

    Det finns ingen som tycker om våld men till slut kommer det att utmynna i något synnerligen tråkigt. Folk säger i från till slut…

  4. Ja om Det är Svenska Flaggan eller 100.000, spelar
    ingen som helst roll för hönshjärnorna i F i ,hon verkar
    vara lika eldfängd som andra Mellan östern dårar som eldar
    upp allt som kommer i vägen!

  5. Hon och FI är paranteser i svensk politik. Pisstrosan Spyman är bara ute efter ännu en box med rödtjut att häva ner i halsen. Hennes politiska budskap kommer att gräva hennes egen grav. Ingen kommer att sörja henne heller.

  6. Hon kan ju sätta sig utan trosor på den brinnande flaggan så få hon känner att Sverige biter och så i underläge.

  7. Hon är verkligen helt ointressant men dock de där raderna uppfattar jag som ondska i skrift.

  8. Blir bara så innerligt förbannad på den här lilla blattehonan, vad jag egentligen skulle velat göra åt henne lämpar sig ej för för skrift. Hade hon uttryckt sig på det här viset där hon är kommen ifrån, så hade hon blivit huvudet kortare. (det hade i och för sig inte drabbat någon vitalare kroppsdel) Skända den Svenska Nationalsymbolen som hon åtnjutit skydd under!

  9. En så fruktansvärt obehaglig liten människa. Hon hjälper knappast övriga invandrare att bli accepterade, snarare tvärtom. Det borde hon kanske tänka på.

  10. Åk hem till Iran och bär dig åt så här så kommer hon nog att bli varmt omhändertagen.

  11. Ett riktigt kräk som likt många invandrare kvoterats inom media och nu hittat en nisch att bygga sin karriär på, att kränka Sverige och svenska folket.
    Allt i syfte att tillskansa invandrare makt och fördelar på ursprungsbefolkningens bekostnad.

  12. Det här har bara gått för långt, en alkoholiserad partiledare som bränner upp 100.000 kronor, en hysterisk Zigenarkärring i EU parlamentet. Som grädde på moset en blattehona som står och skriker på valvakan att FI är större än SD. Nu vill hon dessutom bränna upp flaggan. Vad är det för människor som ger sin röst åt de här anarkisterna.

Kommentera