Statlig toppchef – jag vann, är på Sturebadet och tränar med full lön

POLITIK. Arbetsförmedlingens förra generaldirektör Angeles Bermudez-Svankvist bryter tystnaden efter mobilräkningsskandalen som kostade henne jobbet i augusti 2013. ”Jag vann! För jag är på Sturebadet och tränar med full lön”, säger hon till magasinet Arena.

Droppen som fick bägaren att rinna över var Angeles Bermudez-Svankvists mobilräkning på totalt 311 000 kronor under perioden mars 2012 till augusti 2013. Största delen av detta, 281 000 kronor, var enligt mobilsurfande i utlandet. Styrelsen tappade till slut förtroendet för generaldirektören som fick gå.

Hon är i dag arbetslös sedan sex månader och menar att det hela är ett enda stort slöseri med statens resurser.

-Pettersson undrar varför hon är på Sturebadet när hon har lön? Damen tjänar 142 400 kronor i månaden och hon är inte inskriven på arbetsförmedlingen…finns det inga jobb för bärplockare, städare, diskare eller annat som en före detta statlig toppchef kan klara av…

Angeles Bermudez-Svankvist är en gammal bekant på bloggen. Läs mer HÄR.

Dagens PS

 

15 thoughts on “Statlig toppchef – jag vann, är på Sturebadet och tränar med full lön

  1. Nomenklaturan har talat ! Exakt så som det var i DDR och Sovjetunionen och är i i Nordkorea, vilket ”trevligt” Sverige nej,ett bedrövligt diktatoriskt ”hel**te.

  2. Jag, kommunbolagsanställd – jag förlorar, är på jobbet och jobbar med låg lön.

    Vad gör man inte för att Angeles Bermudez-Svankvist ska få må bra och håna alla oss hårt arbetande svenskar.

  3. De som arbetar på AF skulle knappast ha en chans på den ordinarie arbetsmarknaden vilket denna kärring är ett exempel på.

  4. Att uttrycka sig på det viset ”Jag vann! För jag är på Sturebadet och tränar med full lön” visar på ett omdöme i gränstrakterna till psykopati.

    Här talar vi om en hög chef för ett statligt verk som uttrycker sig som någon sorts gangsterledare som friats i ett skattemål. Har man inte bättre vett bör man snarast omhändertas enligt lag (1991:1128) om sluten psykiatrisk tvångsvård

    Den vidriga apan förtjänar endast förakt!

    • Tillägg: Läste detta efter jag skrivit inlägget och stärker mig i övertygelsen att Angeles Bermudez-Svankvist har tydliga psykopatiska drag.

      ”psykopaten är oförmögen att känna ånger, utan kan tvärt om skryta med att ha kommit strafflöst undan.”

  5. Tanten åkte på korta möten (ett par timmar) på andra sidan klotet. Tog med sig familjen och var borta ett par veckor på lyxhotell. Dottern använde mobilen och surfade. Så kom räkningen till.

  6. Det är märkligt hur pengar kan förvandla normala människor till simpla landsförrädare och girigbukar! (eller dom kanske aldrig var normala??)
    Migrationsverket behöver bara vifta med en bunt av våra skattepengar så samlas spyflugorna!
    MVH
    Janne

    • Inlägget ovan skulle naturligtvis in under rubriken ”migrationsindustrin och millionvinsterna” Ber om ursäkt för misstaget!
      -Men å andra sidan så platsar nog även Bermudez-damen bland dom övriga girigbukarna och parasiterna!
      MVH
      Janne

Kommentera