Emma misshandlades svårt av irakier – för fyra år sedan

KRISTIANSTAD. Hon sitter i rullstol, kan inte prata, inte minnas. När vi frågar vad hon känner för expojkvännen som förstörde hennes liv tar Emma, 20, fram en penna.

Emma plockades upp av förre pojkvännen utanför körskolan i Kristianstad. Han körde ut henne på ett öde fält där han misshandlade henne svårt. Knivskar henne i ögonlocken och underlivet, tog ett så hårt strypgrepp att hon fick svåra hjärnskador. Sedan lämnade han henne medvetslös. Emma räddades i sista stund av en polis. Pojkvännen dömdes till tolv års fängelse.

Ovanstående och mer därtill var en stor nyhet i Aftonbladet och andra PK-media för fyra år sedan.

Nu har historien fått nytt liv på Twitter”Detta bevisar varför FI behövs!”, ”Börjar gråta av mäns ondska” säger vänsterfeministerna på Twitter idag. Verkligheten är att SD behövs.

-Pettersson ser inte en enda av twittrarna tala om vad det och vem som ligger bakom brottet och misshandeln. Inte ett ord från feministerna att gärningsmannen är irakier som signaler av Sverige om att brott inte har några konsekvenser: ”Tidigare är han dömd för fyra fall av misshandel, två fall av olaga hot, sexuellt utnyttjande av en 13-årig flicka, stöld, övergrepp i rättssak och stämpling till mened.”

Inte ett ord om att Kristianstads tingsrätt dömde Salah Fadi Samir Mahdi El-Kaissi Ramadhan, (som har ändrat namn till Casper Östlöv) född 1989-01-21, för våldtäkt, människorov och försök till mord till 12 års fängelse. Fadi El-Kaissi Ramadhan fick även utge skadestånd med 351 549 kr till Emma samt 10 000 kr vardera till hennes mamma, pappa och syster. Hovrätten fastställde sedan straffet.

Så det är lite sent för Emma Pettersson att feministerna låter upprörda på Twitter nu och så länge PK inte berättar sanning så är de medskyldiga till alla andra liknande brott…

Emma blev misshandlad 2009 och låg åtta månader på sjukhus. Intervjun är från 2011.

12 thoughts on “Emma misshandlades svårt av irakier – för fyra år sedan

  1. Pettersson du måste ha rätt fakta innan du publicerar något. Fadi är inte irakier. Han är kurd. Gör om gör rätt

  2. Jeg har tent et hvitt lys for Emma i dag, etter å ha lest historien, mens jeg gråter. hilser fra Norge. Jag tände ett vitt ljus för Emma efter att ha läst berättelsen, medan jag gråter

  3. FI vill öka massinvandringen och är därmed medskyldiga till avhuvningar, misshandel, våldtäkter och all annan brottslighet….Hur var det nu någon klok människa viskade i våra öron….” OM HAN INTE VARIT I SVERIGE HADE DETTA ALDRIG HÄNT…!”

  4. Att detta as fortfarande andas och går omkring på svensk mark är en stor jävla skandal.

  5. Massmedia måste börja berätta fakta rakt ut och utan en massa politiska överväganden. Det är deras skyldighet att ge medborgarna korrekt information utan förvanskningar. Vi har rätt att veta sanningen. Det är en fundamental mänsklig rättighet och om så inte sker så är de medskyldiga till brotten!

  6. Snälla, kan inte NÅGON duktig person sätta sig med Twitter och SVARA på varje inlägg om detta?
    Skapa en länk till DENNA artikel, sen svarar du till varje person som kommenterat AB:s inlägg.
    Så kan de själv läsa vilken sorts odjur som gjorde detta. De kommer ändå bara säga att ”män är onda oavsett hudfärg” för de vägrar se mönstret…

  7. Det är så utövarna av den inhumana läran, behandlar sina ”fina och underbara” kvinnor.

  8. Håller med om att en sådan aldrig skulle få byta till något som liknar ett svenskt namn. Det står inget om utvisning?

  9. Hoppas att Emma har fortsatt att bli bättre, bra av henne att ställa upp på en interljuv.

    Hur är det möjligt att någon våldsman, en nästan mördare får byta namn…………………..skandalöst och endast i SVERIGE, skandal !! Ett nytt namn för honom som skulle kunna godkännas är dj*”ul.

Kommentera