Ung Vänster delaktiga i pöbelfasonerna

Ung Vänster i Göteborg och Bohuslän erkänner att de var delaktiga i att Jimmie Åkesson tvingades ge upp gårdagens torgmöte i Göteborg.

Luisa Moncada försöker skylla ifrån sig och menar att Ung Vänsters inslag i det som hände var fredligt. När pöbeln ropade ”Segern är vår” fanns det inga från Ung Vänster som skanderade, menar Moncada och tillägger att det inte var Ung Vänsters mening att stoppa mötet och håll i er nu. ”Vi trodde inte att SD skulle stoppa mötet och det var polisens fel att det hela urartade då de inte informerade om att torgmötet var inställt”.

Lek med tanken att SDU hade agerat likadant på torgmöten när Jonas Sjöstedt försökte bedriva valkampanj. Media hade givetvis gjort stora rubriker av detta, men framför allt hade Jimmie Åkesson och partistyrelsen fördömt detta i hårda ordalag. Nu är media relativt tysta, men framför allt är Jonas Sjöstedt tyst. Varför ställer ingen honom mot väggen och frågar hur han ser på saken?

Är det inte påfallande ofta som vänstersocialister med invandrarbakgrund utmärker sig i sammanhang som detta? Bör då inte frågan ställas till dem om orsakerna till att de själva eller deras föräldrar flydde sina hemländer? Är inte just våld, bristen på demokrati, förföljelse av politiska motståndare och ett samhälle i gungning, några av skälen? Ska man döma av namnet Luisa Moncada Escobar borde denna vänsterpartist ha sitt ursprung i Sydamerika och hur det ser ut med demokratin, våldet och den politiska kartan i den delen av världen känner vi till.

Professorn i statsvetenskap, Lena Wängnerud, säger att aktioner som den igår inte bara urholkar det politiska samtalet på sikt och att…

”Effekten kan i stället bli att fler av Sverigedemokraternas väljare mobiliseras”.

De sista orden ska ni nu alla ta till er. Har ni inte känt er taggade att rösta i EU-valet, så vore det väl fan om inte vänsterns pöbelfasoner får er på andra tankar. Låt deras aktioner bli en väckarklocka och se nu till att det får den kontraproduktiva verkan Wängnerud hävdar. Kom ihåg datumet 25:e maj.

Källa: GP

Bilden nedan är från gårdagen och det sägs att en bild säger mer än 1 000 ord och visst är det så. Här mina vänner, har ni de hårt arbetande och välutbildade ungdomar som ska ta över Sverige en vacker dag.

sA8dbkM

 

6 thoughts on “Ung Vänster delaktiga i pöbelfasonerna

  1. Det är bara ”snorungar” som inte har det minsta begrepp om vad de sysslar med. Synd att uppfostringsanstalter inte finns längre.

  2. Och protesterna mot agerandet från vänsterslöddret
    går som vanligt höga hos dom andra partierna,?
    Nej då kan dom hålla käften när dessa infantila
    idioter pissar på demokratin, i detta fall mot SD.
    Partierna i 7 klövern är precis lika ansvariga
    som dräggen genom sin tystnad!

    • TROR INTE DET,, avkomman från 68 vänstern är hopplöst
      efterblivna, dock kommer dom en dag att få äta upp
      sina ageranden, när dom kommer upp i pensionsåldern
      och då blir varse att pengarna som skulle gå till
      pensioner sedan länge är konsumerade av folk från
      Mena land som gått igenom livet utan att ha jobbat!

  3. Den enda fördelen med kommunisterna. Dom är dom bästa valarbetare
    för oss i SD Tack !!!

Kommentera