Asylsökande har rätt att begå brott utan att få något straff


INVANDRING. 95 % av alla asylsökande invandrare kommer enligt polisen till Sverige utan pass. Detta bedrägeri har kostat och kostar svenska skattebetalare stora summor. Granskning Sveriges ekonomigrupp har gjort en uppskattning av historiska bruttokostnaden och hamnar på otroliga 10 000 miljarder kronor. Förklaring HÄR. 

Granskning Sverige kan avslöja den största rättsskandalen i svensk historia. Asylrätten står över svensk grundlag och sätter demokratins grundpelare, tanken om allas lika rätt och värdighet, ur spel.

Granskning Sverige kan avslöja att regeringen har uppmanat polisen att inte utreda asylbedrägerier.

Det är alltså fritt fram för invandrare att ljuga, lämna vilseledande uppgifter, begå bedrägeri och göra urkundsförfalskning.

Granskning Sverige kan avslöja hur svenskt åklagarväsen är genompolitiserat. Argument som att det är synd om de asylsökande och att det inte är någon idé att utreda eftersom det är omöjligt att bevisa, slår ut hela rättsväsendets grundprincip om likhet inför lagen.

Granskning Sverige ringer f d justitieminister Thomas Bodström för att fråga vem som bär ansvaret för att frågan inte ens gått till prövning i domstol. Thomas Bodström följer en socialdemokratisk tradition gentemot frågor som inte passar. Han lägger på luren.


13 responses to “Asylsökande har rätt att begå brott utan att få något straff

 • Bedrägeriet med invandringen har kostat 10 000 miljarder kronor – Bakom kulisserna

  […] 275 miljarder sedan 1975 blir 10 725 000 000 000 kr. Siffran är alltså en uppskattning och skall även ses som en försiktig uppskattning. Vad den egentliga bruttokostnaden och därmed vilket skadeståndsanspråk skattebetalarna skall kräva, bör riksdagens utredningstjänst räkna på. Om man vill framföra seriös kritik mot en uppskattning av invandringens historiska bruttokostnad bör man också presentera en siffra. Är siffran 10 000 miljarder rimlig? Ca 3 års BNP. Utslaget på 39 år tycker jag att det verkar vara en rimlig uppskattning. -Pettersson ser gärna en seriös beräkning av kostnaderna från regeringen, andra politiker och press men eftersom inga sådana görs kan vi befara att det är ännu värre än 10 000 miljarder och det är ingen myt… Tidigare HÄR […]

  Gilla

 • Bedrägeriet med invandringen kan ha kostat minst 10 000 miljarder kronor | Petterssons gör skillnad

  […] 275 miljarder sedan 1975 blir 10 725 000 000 000 kr. Siffran är alltså en uppskattning och skall även ses som en försiktig uppskattning. Vad den egentliga bruttokostnaden och därmed vilket skadeståndsanspråk skattebetalarna skall kräva, bör riksdagens utredningstjänst räkna på. Om man vill framföra seriös kritik mot en uppskattning av invandringens historiska bruttokostnad bör man också presentera en siffra. Är siffran 10 000 miljarder rimlig? Ca 3 års BNP. Utslaget på 39 år tycker jag att det verkar vara en rimlig uppskattning. -Pettersson ser gärna en seriös beräkning av kostnaderna från regeringen, andra politiker och press men eftersom inga sådana görs kan vi befara att det är ännu värre än 10 000 miljarder och det är ingen myt… Tidigare HÄR […]

  Gilla

 • Varg i Veum

  10 biljoner känns inte som det är riktigt uträknat, med tanke på att Sveriges hela årliga BNP ligger på knappt 4 biljoner, man ska inte göda de två hatkommunisterna på interasistmen i onödan. 😉

  Gilla

  • Pettersson

   Vargen, du har rätt. Ändrar och mejla Granskning Sverige.

   Gilla

   • pappasvenpappasven

    Jag hittar inte siffrorna…men om man anser att alla kostnader är kopplade till bedrägerier och över en lång tid blir det säkert många miljarder …..men som sagt var hittas siffran?

    Gilla

   • Pettersson

    Jag tog bort siffran – det stod 10 000 miljarder. Har mejlat men inte fått svar.

    Gilla

   • pappasvenpappasven

    Såg siffran i YouTube pamfletten nu…nåväl Tullberg – – 250Miljarder/år—blir 40År så visst är det överdrivet men torde säkerligen passera 1Biljon (4-8år) så….
    I sanning det största fullskaleprojektet i landet, kanske i världen….
    Jmf:
    ”The Three Gorges Dam. på svenska kallad Tre Raviner.

    Världens dyraste byggnadsprojekt genom tiderna.

    När det är färdigbyggt om tre år har det kostat närmare 200 miljarder kronor.”

    Även om man överdriver så kan sanningen vara närmare 10 än 1 Biljon trots allt………
    Mycket pengar

    Gilla

 • Ruben

  I Rikets tredje stad lägger man istället resurser på och registrerar hur Svenne Banan slänger sina sopor.
  http://www.sydsvenskan.se/malmo/villaagare-rasar-efter-sopvarning/

  Gilla

 • ossie

  Bodström är ett ryggradslöst kräk som naturligtvis inte vill stå för vad han gjort. Gäller även hans krypande för Amerikanska intressen i samband med Pirate Bay tillslaget. Numera arbetar han hårt för att galna mördare ska släppas fria och få fortsätta sina vidriga gärningar.

  Gilla

 • Naivtive

  Av de 95% som inte vill uppvisa pass eller annan likvärdigt styrkning av identitet så får varannan stanna kvar med PUT.

  Vi utgår att de ”5%” med pass har rent mjöl i påsen och får stanna. Det innebär att i runda siffror är det okänd identitet på 90% av de individer som vi gett PUT och grönt ljus till välfärd och livslång försörjning.

  Vi måste också inse att när det kostar 30 lärarårslöner för en biljett från Afghanistan till Sverige så är det en investering för någon som förväntas ge avkastning. Vi Svenska skattebetalare förväntas stå för den avkastningen.

  Vi har ett avtal med FN om asyl till flyktingar, detta är ok. Men det gäller bara lite över 2 % och sen har vi kvotflyktingarna som ligger på lite över 3% av den totala mängden PUT som ges av detta landet.

  Med tanke på de enorma kostnader som de 95% genererar så pratar vi verkligen om grovt bedrägeri. Minst!

  Gilla

 • nisse

  Vi som byggde upp Sverige kunde haft en rejäl pension kunna haft råd att gå till tandläkaren. I stället har Sverige blivit den största socialbyrån i Världen ! Fy fan 7klövern !

  Gilla

  • FruTant

   Allt känns värre och värre för varje dag. Och ju mer man läser och lär om vad som händer i vårt f.d. land.
   Ättestupan nästa för oss pensionärer.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: