Islamister korsfästa i Syrien

SYRIEN. Islamiska extremister har offentligt korsfäst två syriska rebeller i Syrien som hämnd för en granatattack på medlemmar i sin grupp. Bilderna på nästa sida är inget för känsliga men det är islam.

Det är gruppen den ”Islamiska staten i Irak och Levanten” som meddelat att de avrättat sju fångar inklusive de två korsfästa. Det är inte första gången ISIL använder sig av detta straff. Syriska människorättsgrupper som rapporterat om fallet vet inte om männen var levande eller döda när de hängdes upp.

-Pettersson vet dock att islam inte är en religion utan en dödskult…Rapport har i kväll ett långt reportage om avrättningar och misslyckade avrättningar i USA så detta har de inte tid med…

2014-04-30_1859 2014-04-30_1900 2014-04-30_1900_001 2014-04-30_1901

Daily Mail 

24 thoughts on “Islamister korsfästa i Syrien

  1. Ali:
    Du påminner oss alltmer om Maranatapastor ”Molle” Lindberg…
    Uppehåller dig uteslutande kring din tro,och framhåller dess förträfflighet.
    Skall jag nu vara ärlig mot dig,kan du aldrig frälsa någon av Petterssons läsekrets !Dessa personer är välutbildade och kloka människor,som sedan länge upphört tro på sagor…

  2. Ali:
    Nu pratar du ju mot dig själv ! Om S-Arabien stöder,eller stödes av USA accepterar ju du som Sunnit,ett samarbete med amerikanerna !
    Säg som du innerst inne vet, att alla dessa inbördes strider,mellan era olika muslimska sekter har med makt,och rovdrift att göra…
    Hade ni enbart utrotat er själva,(som vissa klart skriver ut) vore detta en intern fråga,men era terrorister agerar ju även i vår civiliserade del på jorden..
    Slutligen finns det tydligen ingen av ”Stormakterna”,som är på er sida !

    • Stenbock. Nä då. Stormakterna för ett tydligt o öppet krig mot islam o muslimerna.

      O nej. Jag stöder inte alls den oheliga alliansen mellan usa o saudi. Allt vi diskuterar nu är egentligen storpolitik som varken du eller jag kan stoppa. Det krävs högre makter.

      Islam är och förblir fredens religion.

      • Ali:
        Om det nu är som du skriver,att ”stormakterna” för ett krig mot er Islamister/muslimer…Har du någon teori varför ?
        Det måste väl i ärlighetens namn,finnas en förklaring till denna som du uppfattar deras fientliga inställning ?

      • Stenbock. Ja det är klart att jag har. För låter man oss vara ifred kommer vi att konkurrera med stormakterna. Innan kolonialiseringaena o korstågen var mena en rejäl stormakt. De 2 senaste värdskrigen berodde också på att vissa världsmakterna krigade om makt o naturtillgångar. O det kommer att upprepas. Det var inte så länge sedan berlinmuren föll o det kråvs inte mycket för att stormakter som kina , usa o ryssland ska slåss igen. Det finns många farliga tickande bomber.

      • Ali har rätt, islam är fredens religion. Det är bara tillfälligheter att mussar är inblandade i konflikter i…

        Afghanistan, Algeriet, Azerbajdzjan, Bahrain, Burkina Faso, Burma, Demokratiska Republiken Kongo, Egypten, Elfenbenskusten, Eritrea, Etiopien, Filippinerna, Gaza, Guinea, Guinea-Bissau, Indien, Irak, Iran, Israel, Jemen, Kenya, Kina, Kosovo, Libanon, Libyen, Mali, Mauretanien, Niger, Nigeria, Pakistan, Ryssland, Senegal, Somalia, Sudan, Sydsudan, Syrien, Tadzjikistan, Tchad, Thailand, Turkiet och många andra ställen…

      • Förnekelse är ett tecken på mentalsjukdom. Fredens religion? Då ha ni muslimer en annan definition för vad man avser med freden jämfört med den civiliserade delen av världen. Förresten Gud hatar muslimer därför låter han Israel vinner varje gång ni ”fredliga muslimer” muckar med Israel.

      • Kurt din logik är rätt skum. Du menar väl ibte att gud hatar alla som faller offer för krig o förtryck. Israeliter har ju också drabbats av hemska brott under nazitiden. Är det bevis på guds hat menar du? Skärp dig

  3. Skiter i hur dom slaktar varandra, huvudsaken är att de slaktar varandra, 2 till som inte kan komma med sitt anhang till Sverige, Halleluja 🙂

  4. Ni som följer bloggen skall veta,att dessa ISIL-terrorister stödes av S-Arabien och vår vän Ali`s Sunniter !Bilderna är nästan värre än halshuggning.

    • Stenbock. Du ska inte tro på tomten. I syrien så finns över 20 olika länder inblandade. Ingen vet vem som talar sanning. Så de här kan lika gärna vara legosoldater som får sin lön av era sionistiska krigsherrar. Ingen av oss vet något om sanningen

      • Nu har Guds ängel Ali uttalat sig. Böj er i vördnad ni vanliga människor. Observera att han fick med att det är sionister som gör detta. Vi har sett det tidigare i Jemen och hos pedofilen Morsi i Egypten. Ali har alltid påstått att det är någon annan än hans muslimska mördarskap som utför de grövsta kriminella gärningar som tänkas kan.
        http://petterssonsblogg.se/2012/10/09/det-galler-inte-bara-att-vinna-kriget-man-maste-vinna-freden-ocksa-2/

      • Reagerar du aldrig på sådana terrorhandlingar ? Även om du inte (som jag) upplevt sådana grymheter med egna ögon, borde du likväl ta avstånd för era medeltida seder och bruk inom Islam !Skall jag tyda ditt svar som,att det är dig fullständigt likgiltigt hur man umgås människor emellan ?

      • Lars. Jag fördömer så klart detta och mångq andra hemskheter i detta krig. Det jag ville säga var att usa, israel o flera andra länder är fullt aktiva i detta krig o hör flera falseflag operationer. Här finns flera bovar i dramat o inget vet säker vem som tillhör vem. Som jag tidigare sagt så är jag säker på att den här enorma o hemska soppan kommer att vändas mot de länder som är aktiva. Flera underrättelserapporter visar att de verkligen är nervösa för det. Förhoppningsvis kan det innebär ett ännu kortare förfallodag. Om Allah vill 😉

      • Ali,jag tror nog mer på de bilder som visas upp,än på dina oskyldiga bortförklaringar.
        Vidare är det allmänt bekant att ni Sunniter samarbeter och stöder dessa islamister.Bl.a i er egen Al-Jeesira-sändare rapporteras om detta samarbete,som ISIL har med S-Arabien och dina trosbröder !

      • Stenbock. Saudi är ju en lydstat åt USA. Det har du väl inte missat? Som jag sa innan så finns det nästan inget muslimskt land som just nu är helt fritt från amerikansk eller rysk politik o påtryckningar.

Kommentera