9 thoughts on “Cyklar till nysvenskar

  1. Vad fan är det som händer i sverige egentligen… Jag som har två barn ensamstående och om jag ens skulle föreslå till soc eller nån att BIDRA till en cykel för mina barn (som inte ens har några ) skulle be mig dra så långt pepparn växer!! När dom inte ens hjälper mig med hyres eller mat pengar( FAST JAG INTE HAR MER ÄN BARNBIDRAG OCH UNDERHÅLL som inkomster) men dessa ska FÅ CYKLAR !!???!!???? Sverige BORDE FAN SKÄMMAS !!!!

  2. Glömmer aldrig, när Syrianer flydde från kriget med Israel 1973, de inkvarterades i Studenlägenheter bredvid mitt boende// Sen inleddes Cykelstölder (de som kom? var 1000 Syrier) De förökade sig till 30.000 senare i Sösertälje, där de skapade? Anarki, rädsla, hat, mord, polis fick inleda jakten som ännu pågår, ett uppdrag som kommer att misslyckas 99% // De lär sig aldrig! Primitiv tro, skapar ”vildar” Senast? Syrien, tills idag? 165.000 Slaktade av renodlat hat. Vidrigt!

  3. Jag har sett de ensamkommande baarnen komma på sina cyklar. Det rör sig inte om några renoveringsobjekt utan splitternya av dyraste slag. har själv aldrig haft någon sådan – skulle inte klara av alla växlar heller.

    • Även i min hemstad kommer de farande på cyklar som många föräldrar aldrig skulle kunna ge sina barn.
      Har länge undrat om dessa cyklar köpts in av kommunen för att gå i arv till nya barn som kommer, eller om barnen får behålla dem när övriga familjen anländer, de får egna lägenheter på skattebetalarnas bekostnad och nya cyklar köps in med skattemedel.

  4. Vad är det för fel på ett begagnade gymnastikskor från loppis, en kompass och en karta som visar mecca?
    MVH
    Janne

  5. Allt som minskar inaveln är positivt.
    Exportera gärna några till Pakistan också.

    • och då gäller det inte de gamla cyklarna du inte behöver?

      Vi har väl alla blivit av med våra cyklar. Inte ens Rövarfeldts ministrar klarar sig undan för denna epidemi.

  6. Vem vill ha en gammal cykel när man kan gå till soc och få pengar till en ny?!

Kommentera