Blötte ner jackan – blev skjuten i benet

MALMÖ. 34-åringen, som är president i Bandidos undergrupp Chicanos, blev förbannad när hans jacka blev blöt under biltvätten. En kvart senare återkom han med två kamrater, de slog ner biltvättaren och sköt honom i benet.

Det var vid 15-tiden den 1 november förra året som flera polispatruller kallades till en biltvätt på Norra Grängesbergsgatan med anledning av skottlossning. På platsen mötte ett stort antal personer upp. Ingen hade sett något, men de berättade att den skjutne mannen körts till sjukhuset av några kamrater.

Polisen går ut med ett larm om händelsen och får kontakt med en polispatrull som jagar en grå Volvo. Patrullen hade sett fordonet i närheten av biltvätten en kvar tidigare och beslutat sig för att göra en rutinkontroll. Fast när de blinkade mot Volvon trampade föraren gasen i botten och försökte smita från platsen.

Nu sattes självklart den flyende bilen i samband med skottlossningen. Efter ytterligare biljakt påträffade polisen Volvo övergiven på Hohögsgatan, i närheten av Bulltofta. Vittnen berättade att de sett tre män springa från bilen. En polishund fick upp ett spår och gav sig in mellan de intilliggande villaträdgårdarna. Hunden stannade utanför en Friggebod i en trädgård.

Polisen öppnade dörren och stötte på en person precis innanför. I det tumult som uppstod blev denne biten av hunden. Längre in i Friggeboden stod ytterligare två personer. Männen, en 34-åring och två 18-åringar, greps på platsen.

Den skjutne mannen var en 25-åring som arbetade på biltvätten. Han hade fått ett knytnävsslag i ansikten som orsakade en fraktur på näsbenet. 25-åringen hade även skjutits med ett skott som gått igenom högra benet och stannat i det vänstra. Skottet hade skadat ischiasnerven, vilket tvingade mannen till en nervoperation.

I förhör berättade 25-åringen att han fått i uppdrag att tvätta bilen, både in- och utvändigt av 34-åringen. Under tvätten råkade han blöta ner en jacka som låg i bilen.

När 34-åringen återkom till biltvätten blev denne mycket upprörd över att jackan blivit blöt. Han vägrade betala för biltvätten, varpå en häftig diskussion utbröt. Men efter att ha skällt ut både 25-åringen och chefen för biltvätten lämnade mannen platsen – utan sin bil. 15 minuter senare återkom han med de båda 18-åringarna. 34-åringen gick fram till 25-åringen och slog honom till marken med ett slag i ansiktet. Efter det skjuter en i trion biltvättaren i benet.

Nu åtalas de tre männen för försök till mord alternativt grov misshandel. Samtliga förnekar brott. Tändsatsrester från en tomhylsa på platsen har dock påträffats på deras kläder.

-Pettersson tittade runt i Ex pressen, Skånskan, Sydsvenskan med flera men inga uppger vilka gärningsmännen är eller deras ursprungen. Ingen av de högavlönade journalisterna verkar ha nog med att gnälla på alternativa media för de har inte orkat ta reda på att bilen som tvättades ägs av Ibrahim Jalil Hamid Sabih. Bilmålvakt med runt 7 miljoner i skulder. Biltvätten ägs dessutom av araber så vi kan utgå från att det är ett skumraskföreteg och kom inte och säg att jag har fördomar när det är erfarenhet. Det enda positiva i denna historia är att brottsliga babbar (albaner?) skjuter en brottslig babbe (arab?)…

De mordåtalade är…

  • Senahid Lejlic, 19790920
  • Mohamad Youssef, 19950921
  • Mardin Osman, 19950602

38 thoughts on “Blötte ner jackan – blev skjuten i benet

  1. Jag är haris baggios Kompis , Och vill bara informera att någon använt hans namn på nätet , om människor har något att yttra sig om kan de väl göra de via deras eget namn och inte andras riktigt pinsamt sånt kan polisanmälas .. Haris Baggio är min vän och har redan snackat med honom han tyckte inte de va kul att någon använder hans namn på nätet va snäll och sluta va så omogna kommentera från era egna namn !!!

    • Riktigt så långt har ni ännu inte kommit i ert parallell-samhälle,att ni tror er kunna bestämma vad,som skrives av fakta på fria nätet. 🙂

  2. Mardins kumpan Khaled Ibrahim 19 år gammal sitter frihetsberövad sedan två månader för samma brott Osman och Ibrahim dömdes till i tingsrätten alltså grovt rån. Domen är överklagat så spännande de kommer bli i hovrätten. Hoppas dom får högre straff.

  3. Senahid lejlic blev dömd och fick 2 år och 6 månaders fängelse och det var inte han som avlossade pistolen, Senahid sköt inte någon, han borde dömas för medhjälp istället för själva mordförsöket . Mardin Osman fick 1 år och 6 månader för grovmisshandel, medhjälp till mordförsök alternativ grovmisshandel (DET VAR HAN SOM AVLOSSADE), MEDHJÄLP TILL GROVT RÅN (DET VAR HAN SOM VAR HUVUD PERSONEN), HOT MOT TJÄNSTEMAN ( MARDIN HOTADE MED ATT TA LIVET AV EN POLIS) POLISEN HAR SAGT I FÖRHÖR ATT MARDIN OSMAN HAR EN LEDANDE ROLL I ROSENGÅRD, narkotikabrott, häleri. Mardin Osman kom undan mycket lindrigt och jag hoppas det överklagas. Mohammed fick 9 månader för att han var på plats.

  4. Alltså ni är så okunniga så att det inte är sant! Allt som skrivs är inte sant och det borde ni veta ni som inte är ” blattar ”
    Hur fan kan ni sitta och vara så säkra på allt ni skriver?
    Jag skäms över att vara svensk när jag ser hur andra svenskar sitter och dömer på ett sådant hatfullt sätt! Utlänning som svensk!
    Vi är människor allihopa. Det finns en del utlänningar som har saker i registret, men sen får vi inte glömma att det även finns en del svenskar som inte har ett fläck-fritt register heller! Jag har väldigt svårt att tro att detta hände pga en jacka! Det måste ligga något annat bakom det.
    Men det vet varken jag,ni och polisen! Dom som vet vad som hände var människorna som var där! Det kan ha varit vem som helst som har tryckt av pistolen. Sluta döma! Tror inte att ni hade tyckt det var så kul att bli dömd av andra för något man gjort! så PEACE and LOVE alla svenskar och utlänningar som får chansen att komma hit och bli en del av sverige!

    • Tror inte att ni hade tyckt det var så kul att bli dömd av andra för något man INTE HAR gjort

      • Att man ska sluta döma! Jag skrev aldrig att jag visste något, Jag tror knappast att det handlar om någon jacka, men det är något jag tror. Och vad andra tror är upp till var och en. Men man ska aldrig gå på allt som är skrivet!

      • Johanna, vi sitter inte och gissar eller chansar. Namnen är offentliga och de tre som nämns är åtalade för mord. Jag har tillgång till flera förundersökningsprotokoll men vet inte om de dömts eller frikänts ännu. Rättegången skulle sluta 23/5.

        Det är ”fina” herrar med gedigna meritlistor som kriminella…

    • Jag riktar detta mot människor som skriver att dom är så säkra på att just en av dom här killarna tryckte av pistolen(nämner namn), det kan ha varit vem som helst. Alla får tycka och tänka som dom vill, Det är det fina med Sverige. Men att skriva, ett exempel (Mardin Osman som gjorde det) Då tycker jag bara så synd om den här Mardin! Det kanske inte var han som tryckte av pistolen. Tänk hur vi själva hade mått om någon hade misstänkt oss, och nämner våra namn! ifall man hade varit oskyldig! Det är bara tragiskt 🙁
      åtalade för mord var det väl inte, utan mordförsök.

  5. Alla vet att det var Osman Mardin 18 år gamml som tryckte av pistolen. Det är inget konstigt heller för att han tycker säkert att det är normalt. Beställde förundersökningsprotokollet och Mardins register är långt ifrån ren. Mordförsök, grovmisshandel, grovtrån, olaga frihetsberövande, häler, narkotika brott, hot mot tjänste man och misshandel och ändå släpps han på fri fot ???!?

  6. Det går rykten som sägs att det var Mardin osman 19950602 som avlossade skottet som träffade båda benen, jävla idiot

  7. …” det finns kriminella som fattat och övergivit sitt destruktiva liv” ”.
    Vad heter han?

  8. Det är väl inget positivt att folk skjuter folk. Dess utom är det ännu värre när småpojkar skjuter andra småpojkar.

    • det är ännu mer negativt att blattar som inte ens har här att göra springer runt och använder vapen. Dessa borde elimineras på ena eller det andra sättet, skiter i vilket.

      • Och Lena din lilla hora vill du ha namn på några svenskar som borde sitta inne så ska du få de , dessa här två svenskar har gjort mordbränder , rån och grova misshandlar mot både svenskar och ”blattar” och dem betalar ingen skatt heller för den delen och en av dem har bara brott mot knivlagen i sitt register eftersom ni horungar bara kan hitta och peka ut invandrare : Christian Poulsen bocander , Rasmus och något horunge efternamn vet inte vad.. ”ralle belzic ” på Fb behöver inte nämna alla jävla huliganer , våldtäktsmän och pedofiler som är svenskar ..alla korrupta tjänstemän undra vilken etnicitet som uppfyller flest JO-anmälningar men förlåt det är bara det fria svenska Svensson horunge potatis fina i kanten allt serverat på ett silverfat folket som ska ha rättigheter och barmhärtighet… Knulla era mammor tack

      • Lena
        Har jag sagt det, men jag vet att det finns kriminella som har fattat och övergivit sitt destruktiva liv, Destruktivt för de själva och ännu värre för offren.

    • Jo när kriminella blattar skjuter andra kriminella blattar. Det är positivt så länge ingen oskyldig svensk kommer i skottlinjen.

      • ossie
        Alla oskyldiga är oskyldiga. Ingen förtjänar att bli skjuten i benet på grund av en nedstänkt jacka.

  9. Bandidos ledare för Bandidos Europa är ”svensk”, men med rötter i Halmstad. Familjen är framgångsrik i bygg och fastighetsbranschen, uppskattas säkert i kommunen. Hyrde senast enligt Hallandsposten ut bostäder till Migrationsverket, minns inte om det var Oskarström eller Hyltebruk.

    • Jävla potatisar mycket snack bakom skärmen ni är dem fegaste och mest dömande (bakom skärmen) människorna på denna planeten bara så ni vet med det sagt så babbla på hur mycket ni vill.. Petterson din horunge en vacker dag ska du få sota för allt du har gjort din dag kommer jag lovar 😉

Kommentera