Bröderna som håller Falkenberg i skräck


FALKENBERG. Expressen/GT:s journalistik når nya höjder när de visar upp gänget som terroriserar Falkenberg. De styrde tidigare den lokala maffiagruppen ”La familia” och försökte under en period regera i området Falkagård. Nu kan två av dem dömas för inblandning i Falkagårdsmordet.

2014-04-13_0742

I oktober mördades en 26-årig man på en cykelbana i Falkagård i Falkenberg. En 23-åring man är misstänt för att ha skjutit det dödande skottet, och hans 30-årige kamrat är åtalad för medhjälp till mord för att ha pushat 23-åringen att skjuta. I fredags avslutades rättegången i säkerhetssalen i Göteborgs tingsrätt.

Åklagaren yrkade på 16 års fängelse för 23-åringen och sex år för 30-åringen. De båda advokaterna ville att deras klienter frikänns. Männen är fortsatt häktade i väntan på domen som meddelas 25 april.

Det är inte första gången dessa två är inblandade i grov brottslighet i Falkenberg. Tillsammans med 30-åringens två bröder är de välkända av polisen.

– De är brottsaktiva, säger Stefan Yngstrand, närpolischef i Falkenberg.

Advokat Lars Brandel, som försvarat de två yngsta av bröderna vid flera tillfällen har en förklaring till det.

– Är det någon som råkar ut för något så ställer de andra bröderna upp till 100 procent. Lojaliteten för den egna familjen är total. Men det har fört med sig att man har blandats in en massa saker som man inte har varit inblandad i före.

-Pettersson vill till Ex pressen/GT:s informativa artikel lägga till några namn på dömda brottslingar så ni får en uppfattning om brottsligheten i Falkenberg…

Roy Ojeil dömd till fängelse för bland annat försök till mord, grov misshandel, misshandel, grovt vapenbrott och stöld. Tidigare dömd till ungdomstjänst och ungdomsvård för bland annat misshandel, stöld och försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel.

•Jean Ojeil dömd till fängelse för medhjälp till försök till mord, grovt vapenbrott, misshandel och olaga hot. Han förekommer under flera avsnitt i belastningsregistret och dömdes senast den 21 november 2007 för bland annat grov misshandel, misshandel, olaga hot och hot mot tjänsteman till fängelse i 1 år och 8 månader.

•Walid Mosbah Hajar dömd till fängelse för bland annat grovt bedrägeri, grov förskingring, övergrepp i rättssak, försök till olaga tvång, grovt brott. Han har ett digert brottsregister och dömdes under 1990-talet två gånger för grovt narkotikabrott till tre års fängelse vid varje tillfälle.

•Maroun Ojeil dömd till fängelse för bland annat grov misshandel, vapenbrott och narkotikabrott.

•Ali Atoya dömd till fängelse för grov misshandel och olovlig körning.

•Daniel Samir Trabelsi dömd till fängelse för försök till olaga tvång, grovt brott. Den 11 juni 2009 dömdes han senast av Hovrätten över Skåne och Blekinge för rattfylleri, narkotikabrott och brott mot vapenlagen till 80 dagsböter.

•Shkelzen Kelmendi dömd för häleri. Han dömdes den 9 juni 2009 för bland annat olaga hot, stöld och grov stöld till sex månaders fängelse. Tidigare utdömt fängelse skall avse även den nya brottsligheten.


13 responses to “Bröderna som håller Falkenberg i skräck

 • Kriminella från Mellanöstern driver beskyddarverksamhet i Helsingborg | Petterssons gör skillnad!

  […] To Familia inte har så mycket med Danmark att göra, det är muslimer från Mellanöstern och La Familia är ungefär samma […]

  Gilla

 • hakom

  Dessa verkar fortfarande vara kriminella. Läste något om att de fortfarande har boende och driver restaurang i Falkenberg. Tror jag läste det på http://www.falkenbergare.se/

  Gilla

 • Mohammedhatare

  Var vill du skicka dom någonstans???alla är ju födda här i Sverige, så jävla tuffa ni är hör bakom skärmen dom här grabbarna är iallafall kristna och födda i Sverige, det är bara att acceptera att kriminalitet kommer alltid finas i alla samhällen och hade det inte varit för dom här grabbarna i Falkenberg så hade dom äckliga muslimjävlarna tagit över all kriminalitet, tro mig när jag säger till er att jag hatar kriminella och kriminalitet i alla former men nu när det är som det är så ser jag hellre att kristna styr marknaden än dom äckliga muslimfittorna, i den här grupperingen så är det kristna libaneser och svenskar som alla bär kors och hade det som sagt inte varit för som så skulle muslimjävlarna ha tagit över hela Falkenberg i den undre världen precis som dom har gjort i varenda stad i hela Sverige med undantag för Falkenberg och Södertälje, muslimerna får moskéer och spelar laglydiga framför kommunen för att få bidrag!!! För att skänka pengar till isis och andra terrororganisationer ni svenskar är så jävla blåögda ni förstår inte vad som väntar er om 10-20 år, kanske tidigare när sharialagarna styr då kommer nu springa som små fjollor till dom här kristna grabbarna för att få skydd eller kanske flytta till Södertälje.
  Om ni frågar varenda muslim i Sverige vad dom tycker om isis så skulle 100% fördöma dom men hur kommer det sig att så många åker ner för att kriga med dom.
  Lägg en dold kamera eller dolda mikrofoner i alla moskéer i Sverige så ska ni få se vad klanerna predikar helt öppet bakom stängda dörrar.
  Mvh sverigevän.

  Gilla

  • anders robert

   Haha du får det låta som dom luffarna är något.. alla vet vem du är i alla fall.. alla vet att du knullar med dom araberna ditt white trash..

   Gilla

  • Tors Hammare

   Pissar på ditt kors o dina kristna fantasier som är en bluff och stulen från egyptisk mytologi..
   Så om du vill verkligen vara svensk så kan du ta och kasta ditt kors åt helvete din förrädare

   Gilla

 • biran

  Personligen så vill jag ha en förklaring till varför dessa slödder fortfarande befinner sig levande i Sverige. Om de hade varit döda och begravda så ok. Men som nu fullt brottsaktiva, nej tack.

  Gilla

 • ossie

  Vilken underbar bortavinst !!

  Gilla

 • Tony

  I ett land, där ledare och lagstiftare besitter en ryggrad så
  hade dessa kriminella as efter avtjänat straff åkt ur landet
  för all framtid. Men nu är det ju Noll koll landet Sverige,
  och då finns inget brott grovt nog för att förpassa dessa ur
  landet, dom kommer att fortsatt att kosta landet enorma
  summor livet ut. Och ändå går det omkring pundhuvuden
  här i landet och påstår att invandringen är lönsam!

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Det värsta är inte medias mörkläggning, utan att dom tror att jag är så korkad att jag inte vet vilka brottslingarna är!

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  5-0 till bortalaget som vanligt!

  Gilla

 • Crilla

  Artikeln var pixlad och detta är ju också information…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: