Sverige nu Europamästare i invandring

Av rapporten Eurostat Newsrelease 46/2014 ”Large increase to almost 435 000 asylum applicants registered in the EU28 in 2013” framgår att Sverige nu har detroniserat den tidigare Europaettan och lilleputtnationen Malta med 450 000 invånare, från tronen som det land som tar emot flest asylansökande per capita i hela Europa – sannolikt också i hela världen.

Vidare i rapporten:

  • Antalet asylsökande inom EU har under tiden 2008 till 2013 ökat från 225 000 till 435 000, d v s med 93%
  • Tyskland, Frankrike, Sverige, UK och Italien har under 2013 registrerat 70% av samtliga asylsökande
  • I absoluta tal har Tyskland registrerat 126 705 (29% av samtliga), Frankrike 64 760 (15%), Sverige 54 270 (13%), UK 29 875 (7%), Italien 27 930 (6%) …


(klicka på bilderna så visas de i större format)

EU28-1

  • Antalet asylsökande per miljon invånare är i Sverige 5 680, Malta 5 330, Österrike 2 070, Luxemburg 1 990, Ungern 1 905, Belgien 1 885, Lichtenstein 1 495, Cypern 1 450, Danmark 1 280 …

EU28-2

Folkrika nationer som Tyskland har 1 575 per miljonen, Frankrike 985, Italien 470, UK 465, Polen 395 och Spanien 95

Finland har 590 ansökningar per miljonen och i det absoluta bottenskiktet återfinns Lettland med 95, Slovakiena 80, Rumänien 75, Estland 70, Tjeckien 65 och Portugal med 50.

Med antirasisternas mått mätt så är alla Europeiska nationer rasistiska och i synnerhet Portugal, Tjeckien och vårt grannland Finland.

Följande tre diagram visar antal asylsökande syrier per land inom EU, varje lands procentuella andel av EU: s asylsökande syrier samt antalet asylsökande syrier per miljon invånare i varje land.

EU28-3

EU28-4

EU28-5

Sverige befinner sig i en helt egen division oavsett hur statistiken än presenteras. Som enda land i världen har Sverige och dess Migrationsverk på eget bevåg (eller efter underhandskontakter med regeringen) beslutat att bevilja PUT till samtliga med ett syriskt pass som har en trovärdig historia. Det allra mest anmärkningsvärda diagrammet är det sista och det visar det mest relevanta sättet att jämföra. Historiskt sett har anhöriginvandringen till Sverige varit ca 1.6 gånger så stor som flyktinginvandringen eller motsvarande. Det innebär att för de 16 540 syrier som ansökt om uppehållstillstånd under 2013, anländer statistiskt sett ytterligare drygt 26 000 som anhöriginvandrare, d v s summa summarum mer än 42 000!

Vansinnet saknar motstycke och pågår i en accelererande takt utan att 7 av 8 partier i Riksdagen ifrågasätter det som sker. Inom en inte alltför avlägsen framtid kommer arbetslösheten att vara ännu högre, bristen på bostäder ännu större, kostnaderna för försörjningsstöd ännu högre, kriminaliteten ännu större, de sociala systemen utnyttjade till bristningsgränsen, skolan ännu sämre, försvaret existerar endast på papper, väg- och järnvägsstandarden ännu sämre, sjuk- och äldrevården sämre, svartjobben ännu fler, segregationen och ghettona är ännu fler, den sociala oron ännu större och upploppen mer frekventa, högre skatter, högre skulder i stat och kommuner, minskande pensioner i kombination med höjd pensionsålder … Listan kan göras nästan hur lång som helst.

Det kostar som sagt var att ligga på topp och att som Sverige utrikesminister Carl Bildt har uttryckt det – att Sverige skall vara ”en humanitär stormakt”. Nostradamus_i_norr är övertygad om att mängden humanism i Sverige kommer att minska mycket starkt allt eftersom tiden lider. Historiska lärdomar från andra länder talar om att det som nu pågår kan sluta riktigt illa, d v s i något som är humanismens absoluta motsats.

13 thoughts on “Sverige nu Europamästare i invandring

  1. Jag använde ett diagram för invandring per capita från din blogg på facebook, och updaterade den med staplar för prognos för invandring till Sverige 2014 och 2015. Skickar gärna en kopia till dig, om jag får en emailadress.

  2. Surfade runt lite för att se kommentarer kring uppgifter jag såg på text TV.
    Sverige godkänner flest asylärenden i Europa. Vi har högst godkännandegrad av alla EU länder Ca 85% jämfört med Greklands 1%.
    Samtidigt har vi högst söktryck ca: 4600 per miljon invånare jämfört med Greklands 850 eller Estlands 55.
    Det är väl rimligt att de asylsökande i första hand söker asyl i länder där sannolikheten är hög att få den beviljad.

    Jag vill hitta en lista med hur många asylärenden som beviljas av vart och ett av EU:s länder men hittar ingen fullständig sådan. Jag hittar över huvud taget mycket lite information om saken på svenska sidor. Det är som om diskussionen om dessa saker endast förs på sidor som Fria tider, Avpixlat och Flashback eller bloggar som denna.

    Vad har hänt med alla kommentarsfält som tidigare fanns? Tidigare kunde man gå in på SVT SR eller vilken tidning som helst och skriva utan omsvep. Nu är allt detta borta och har ersatts med Twitter och Facebook som jag inte begriper mig på. För inte så länge sedan kunde man kommentera varenda artikel som publicerades utan att identifiera sig med Bank ID.

    Om man jobbar i det offentliga är det inte alltid klokt att skylta med sina åsikter därför tycker jag att det är rimligt att man skall kunna skriva anonymt på omodererade forum. Elakheter och hot kan plockas bort i efterhand. Sådant förekom långt före internet.

    Debattklimatet är fullständigt annorlunda i Danmark. Varför?

    Svenska delen av Internet har blivit domesticerat av politruker livrädda för en öppen debatt.

  3. […] Antalet asylsökande inom EU har under tiden 2008 till 2013 ökat från 225 000 till 435 000, d v s med 93% Tyskland, Frankrike, Sverige, UK och Italien har under 2013 registrerat 70% av samtliga asylsökande. I absoluta tal har Tyskland registrerat 126 705 (29% av samtliga), Frankrike 64 760 (15%), Sverige 54 270 (13%), UK 29 875 (7%), Italien 27 930 (6%) …se videre på Petterson Sverige nu Europamästare i invandring […]

  4. Det kommer att bli inbördeskrig i storstadsregionerna innom en tjugoårs period, om invandringen fortsätter i oförminskad skala.
    Sanna mina ord!

  5. Det är bra att ligger etta. Vi kan då snabbare duka under, rensa upp och komma tillbaka.

    Tror någon av er på allvar att detta kan sluta väl???

  6. Vi har Europas mest korkade ledare, men vi måste
    också ha Europas mest korkade befolkning, som
    röstar fram dessa fåntrattar, som tackar för förtroendet
    med att föra folket bakom ljuset genom matt låta dessa
    betala dyrt för något man aldrig blivit tillfrågad om, eller ens
    upplysta om. Sveriges befolking är sannolikt fredsskadade 1

  7. Tack det är utmärkt fakta som du presenterar. Vi var några i familjen som började att se detta redan för 2o, 25 år sedan. Nu är det så uppenbart och finns i snart sett varje liten vrå av vårt avlånga land. Tror inte det finns någon återvändo, ”det gäller nog att gilla läget” eller att flytta ut ur landet, tyvärr.

      • Ja tyvärr, så för de som har möjlighet så är flytta att föredra framför flykt, bedrövligt är det i alla händelser.

  8. Vad var det Mona Sahlin sa?
    ”Allt är viktigare än att ge Sverigedemokraterna inflytande”

    Eller integrationsminister Myten:
    ”Vi kommer aldrig att som övriga Europa, låta små högerextrema partier sätta agendan”

    I hur många europeiska länder läser man om lika många och omfattande problem som i Sverige?

    Hur många internationella nyhetskanaler granskar utvecklingen i andra europeiska länder som man gör i Sverige?

    Hur många andra länder har Simon Wiesenthal-institutet varnat världens judar från att resa till?

Kommentera