Överklassen vill ha hjälp med att torka piss och skit efter sig

VÄNERSBORG. 600 personer ur den nya adeln vill ha hjälp med att ta vara på skiten efter sig.

Fastighetsarbetare sökes: Beskrivning av arbetsuppgifter:

Fastighetsarbetare sökes till asylboendet på Restad Gård som har 600 asylboende. Arbetet består främst av städning av asylboendets allmänna utrymmen så som toaletter, wc, duchar etc. men även arbeten som att bära tunga saker, samt andra fastighetsskötaruppgifter.

Du ansvarar för städning av 20.000 kvm och ser till att våra 600 hyresgäster inte har några klagomål på städningen. Viktigt att du inte är känslig för urin och avföring då det förekommer väldigt ofta.

Beskrivning av kvalifikationer: Energisk, pålitlig, snabb och inte känslig för urin och avföring.

-Det är inte ofta Pettersson tar till rödpennan och understrykning men när det annonseras efter ja ni fattar…skulle inte 600 arbetslösa personer kunna hålla rent efter sig själva ens!!!

2014-03-28_1606

Vakanser.se 

17 thoughts on “Överklassen vill ha hjälp med att torka piss och skit efter sig

  1. Om man spiller så mycket avföring och urin kring sig, så är det väl bara att göra en stor latringrop och sätta upp stänger runt den, en bit in i skogen, och därefter stänga alla toaletter och duschar. Det sistnämnda kan de ju göra vid en tunna kallt vatten som ursprungsbefolkningens värnpliktiga i alla tider fått stå ut med.

  2. Finns det något svar som ens påminner om logik till varför de som getts andras pengar för att ha någonstans att bo inte städar själva?

    • Vargen:
      Tror du det är delar av det understa skiktet som har anlänt till oss…Min uppfattning är,att det är rika välgödda som haft kapital nog att flytta över till ett behagligt liv i Absurdistan !Dessa människor är vana vid att slavarna rengör efter dem….

  3. Det borde väl gå att importera någon överlevande kopt från Egypten.
    De är vana vid att torka upp efter muslimer, och har också fått lära sig att passa sig j-t noga.

  4. Kan inte dessa lata dromedarer själv göra rent efter sig,
    det är väl för fan inte någon hotellvistelse som dom
    kommit till. Snart ska det väl anställas personal för att
    torka det nya frälset i arslet!

  5. Rätt vad det är kommer någon på att annonsen är rasistiskt och diskriminerande, och vi får en mediastorm, twitterstorm och fackeltåg. Annonsen pekar ju ut att dom alysökanden inte ens kan klara ett vanligt toalettbesök utan att skita ner.
    Ta bort toaletterna och ersätt dom med hål i golvet, och en slang att spola rent med

  6. Om de inte kunde det förut är det dags att lära nysvenskarna att ta rätt på sin egen skit. Det vore väl värt ganska många integrationskronor som läggs på integrationsprojekt utan resultat. En bra social träning som ger insikt i hur det svenska samhället fungerar.

  7. Stackars den jävel som blir tvingad att ta detta ”jobb”. Kanske något för alla asylkramare som lever helvete så fort nån ska utvisas.

  8. Ett särdeles ypperligt tillfälle för alla dilettanter som blir entledigade till hösten att visa vad de går för, samtidigt får de chansen att städa upp skiten efter sig.

  9. 20.000 kvm är lika mycket som fyra fotbollsplaner ! Enbart att gratulera den som får denna eftersökta arbetsplats…mitt i mångkulturen !
    Säger som Pettersson,låt svinen själva rensa upp sitt skit !

    • Maud Olofsson har nog meriter så det gäller. Hon har väl mockat efter korna någon gång, när de inte haft någon ivrig bäver som anställd. Och korna urinerar ju bara rätt ut utan att övertyga sig om ifall att det finns någon som kan få urin på sig eller inte.

Kommentera