Abdullah Khodr åtalad för grov misshandel av Yusupha Sallah

MALMÖ. Ni minns säkert misshandeln av Yusupha Sallah på en gångbro i Malmö. Slaskpressen skrev om att Sallah blev svårt misshandlad och hotat med att kastas ned från gångbron i Krogsbäck medan hans lille son tittade på.

Ex pressen och Aftonlögnen samt andra skittidningar gick naturligtvis igång med mängder av artiklar om nazism, rasism och det var säkra på att Sallah attackerats av vita nassar. De skrev om att hatbrotten ökade och om den transatlantiska slavhandel och att det behövs en minnesdag över detta.

Inte ett ord om att de som misshandlade Yusupha Sallah och hans lille son var slödder från Mena, inte ett ord om den slavhandel som muslimerna bedrev under 1 400 år som var mångdubbelt värre än den transatlantiska, som var nog jävlig. Inte ett ord om vilka som är de värsta rasisterna i Sverige och utomlands.

Nåväl, nu kommer det första åtalet – gissa vilka som kommer att vara tysta och inte uppge namn eller etnicitet på den som misshandlade Yusupha Sallah.

Ur åtalet…Abdullah Khodr har den 8 september 2013 vid gångbron över Hyllievångsvägen i Malmö, tillsammans och i samförstånd med andra gärningsmän, misshandlat Yusupha Sallah genom att tilldela honom upprepade slag och sparkar, samt genom att knäa honom mot överkroppen och mot huvudet. Vidare har man tillsammans lyft Yusupha Sallah över broräcket och när han lyckats hålla sig fast i räcket så har man försökt bända loss hans händer från räcket för att få honom att falla ner till marken. Man har slutligen kastat en cykel mot Yusupha Sallah. Misshandeln har, förutom smärta, medfört sårskador, svullnad och hudavskrapningar.

Brottet bör bedömas som grovt eftersom Abdullah Khodr tillsammans med andra gärningsmän befunnit sig i ett numerärt överläge och utövat upprepat och kraftigt våld mot Yusupha Sallah, bland annat mot hans oskyddade huvud och då Yusupha Sallah inte kunnat försvara sig. Vidare har man när Yusupha Sallah befunnit sig i en utsatt position utövat ytterligare våld mot honom. Man har sammantaget visat särskild hänsynslöshet eller råhet…

Den muntliga bevisningen åberopas till klargörande av omständigheterna i samband med händelsen och till styrkande av att Abdullah Khodr är en av gärningsmännen som tillsammans med flera andra gärningsmän utövat kraftigt våld mot Yusupha Sallah”

Khodr är för övrigt en ökänd klan med kriminella araber, – även om många naturligtvis är hederliga -, som sprider skräck omkring sig i Malmö och på andra håll.  Det är libaneser och palestinier med förgreningar i Turkiet som av någon outgrunlig anledning fått bosätta sig i vårt land.

-Pettersson föreslår att Abdullah låses in på obestämd tid och att straffets längd börjar diskuteras först när han talar om vilka medbrottslingarna var och ni kan vara övertygade om att de inte heter Nils Holgersson, Emil i Lönneberga eller Rasmus på Luffen. De har betydligt med exotiska namn från något Mena-land…

2014-03-26_1335

B 9243-13 

4 thoughts on “Abdullah Khodr åtalad för grov misshandel av Yusupha Sallah

  1. […] Det finns med all säkerhet människor i Sverige som ogillar människor med mörk hy och som utsätter dem för både diskriminering och rasism. Vi minns exempelvis hatbrottet i Malmö för ganska exakt tre år sedan, där en svart man utsattes för rasistiska glåpord innan han misshandlades svårt inför sin egen son. Nu valde svensk media att inte beskriva hela händelseförloppet, då sanningen var sådan att den inte stämde in i det mönster som ritats upp under flera år. Förövarna var nämligen av arabiskt ursprung, vilket vi kan läsa om på denna webbsida och tidigare på Petterssons. […]

  2. Att Aftonsnaskan och och Ex pressen på sina helvita
    redaktioner försöker att blanda bort korten är ju lika
    klart som att man sitter och belönar varandra med
    utmärkelser som man bara kan hånflabba åt, så
    på den fronten inget nytt. Men vad har Azylsvenskan
    och Kvällspesten för anledning att vilseleda sin idag
    visserligen allt mindre läsekrets, det är ju trots allt
    den som håller dem igång???

Kommentera