Dränkte sin baby – ville inte att hon skulle bli typiskt norsk!

NORGE. En kvinna, 28, och en man, 35, båda pakistanier men med norskt respektive brittiskt medborgarskap, har åtalats för att ha misshandlat och dödat kvinnans dotter. Inför rätten förklarade kvinnan högt och ljudligt att hon misshandlade sin dotter för att hon skulle få respekt och inte bli som en typisk norsk flicka som tigger om att bli våldtagen.

Dottern blev ett år och nio månader gammal. Hon dog när mamman dränkte henne i en hink med vatten. Misshandeln hade pågått i sju månader.

  • Mamman hade slagit dotter så att det blev blåmärken
  • Duschat henne med kallt vatten
  • Tejpat igen hennes mun när hon grät
  • Tvångsmatat henne med chilipulver
  • Tvingat henne att vara vaken alternativt sova på golvet
  • Lagt henne i skamvrå med benen fastbundna i flera timmar
  • Inte gett barnet mat

Enligt kvinnan var det hennes pakistansk-brittiske man som talade om hur hon skulle bestraffa dottern för så hade mannen gjort med sin lilla-syster och systern levde nu lycklig. Den 28-åriga kvinna berättade att hon som tonåring blev våldtagen flera gånger. Först tiden som 14-åring, och sedan regelbundet av en grupp män från tid hon var 16 år gammal.

Kvinnans förklaring till att hon straffade sin dotter var att hennes man övertygat henne om att disciplinera den lilla flickan så hon skull slippa att bli våldtagen när hon växte upp. –Jag var tvungen att kräva respekt av henne. Om inte, kommer hon att utvecklas till en typisk norska som tigger om att bli våldtagen…

-Pettersson säger att det är den sjukdom som kallas mångkultur vi beställt och fått och som våra styrande tycker är bra, vill vi han något annat så är politik att välja…

Osloby 

25 thoughts on “Dränkte sin baby – ville inte att hon skulle bli typiskt norsk!

  1. Blogg journalisten tjatar samma tema dag efter dag. Ojdå säger mentalsjuk kvinna, och sådana finns bland alla nationaliteter.

  2. anser att man ska övervaka personer som tas in i landet som är barnfamiljer. En rehabilitering, kontakt med soc. individ och familj… då ska inte misshandel kunna pågå under såpass lång tid. Familjer som själva blivit utsatta, är risken mycket högre att dom utsätter sina egna familjemedlemmar. Att dom snabbt får lära sig svensk kultur och följa våra lagar och bryta upp sina egna är jätteviktigt för att fungera i vårt samhälle. Ja det anser lilla jag.

  3. Svår fråga Olli. Visst har man rätt att försvara sig. Jag har aldrig i mitt 65-åriga liv varit hotad av någon så svaret blir rent hypotetiskt ett JA. Kom att tänka på Hasse o Tage sketchen på jobbet. När Hasse skulle bli polis. Batongen sa Hasse på allt. Men om det kommer en tant med en skylt där det står Jesus kommer vad gör du då? Batongen sa Hasse. Fel sa Tage du skall tala henne tillrätta. O herre Gud svarade Hasse.

  4. Kanske inte så dumt ändå! Kanske skulle man dränka ungarna så att dom slipper leva i sverigeistan!

  5. Ja du Kurt, kanske vi gamlingar ska gå lite mer på jakt, så att inte jaktinstinkten fattas när man ser en stor och stöddig älgtjur? Finns det några jaktstigar som har öppet så här års i vårt närområde? Övning ger färdighet och färdigheter ger självförtroende. Inte sant Kurt?

  6. Det var det sjukaste jag hört. Det bevisar bara vad dylika muslimvarelser har i sin hjärna. Det dårläran måste utplånas från jordens yta, annars är vi helt körda som mänsklighet.

  7. Utan att veta något om detta fall så blir min spontana kommentar att dessa föräldrar mått och mår psykiskt dåligt. En frisk människa dödar INTE sitt eget barn. Sånt händer även svenska föräldrar ibland. Lika tragiskt varje gång. Ingen människa har någon rätt att misshandla eller döda en medmänniska. Varje liv är unikt och har rätt till full suvärenitet.

  8. Tänk om man ville göra det med potentiella MP barn eller helst abortera innan de föds.

    • Rubens kommentar är verkligen beskrivande på hur han känner, hur andra känner eller kände reflekterar han inte över.
      T.ex. hade barnets död kunna förhindras?
      Nej han tar varje chans att få ur sig sin ovilja till invandrare.

  9. Jag har länge förvånats och förskräckts över dessa (i huvudsak muslimer) invandrares brist på kärlek och ansvar för sina barn. Deras inställning fortsätter i många fall här i Sverige t ex när barn får vara ute och elda bilar och krossa rutor hela nätterna för att sen skippa skolan.

    Att vår lag förbjuder barnaga skiter de fullständigt i liksom jämlikhet mellan könen. Deras ”kultur” eller ”tro” går före. Vad sjutton gör de då här?

    Dessa brott ska ofelbart leda till hårda straff och alltid livstids utvisning ur landet.

      • Jaa, helt rätt. Sen finns det vissa andra som borde följa med också. I synnerhet nättroll.

    • Oftast har de för många av varan, och behöver minska ned antalet. Alla sätt är bra utom de dåliga.

    • Andra kulturer…. andra seder !
      Undrar om de styrande sju i Absurdistan,kan få in detta i sina tjocka skallar ?

      • inte bli det bättre när MP och S och V stödda utav Folkpartiet få makten då bli Sharia domstolar nästa för muslimer, i Svensk tappningen innan man få huvud avskuret skall man bedövas.

Kommentera