Löfven bjuder in alla utom SD

Stefan Löfven satt i Agendas studio och svarade på frågor om nazistvåldet om eskalerat och fick chansen att berätta hur stolt han var över Kärrtorpsmanifestationen.

Han fick inga frågor om de vänsterextremas våld mot vissa partier, inga frågor om de våldsbejakande element som tillhörde arrangörerna av Kärrtorpsmanifestationen och heller inte det faktum att också vänsterextrema element deltog i bråket den gångna helgen. Om det är medias agenda att ensidigt peka ut den ena parten i detta upptrappade våld, eller om det är Löfven som inte gärna vill erkänna fakta, är svårt att sia om, men åter en gång kommer de vänsterextrema undan väldigt lätt. Är de möjligen en ursäkt för att de slåss mot ”de onda”?

Nu tänker i alla fall Stefan Löfven ta initiativ till att bjuda in övriga partier till samtal om det eskalerande våldet och de ”yttringar” som speglas i samhället, men han tänker inte bjuda in SD. Kan tyckas märkligt eftersom just SD är det enskilda parti som drabbats och fortsätter drabbas hårdast när odemokratiska våldselement agerar på sitt eget vis. Tar möjligen Löfven upp stafettpinnen och likt vår statsminister anser att invandringskritiska partier och personer får skylla sig själva? Möjligen vill han ta fokus från den verklighet som säger att SSU:are ofta syns i samma manifestationer och demonstrationer som våldsbejakande element från AFA och RF.

Så här står det på dagens text-tv.

Skärmklipp

Personligen gör jag ingen skillnad på ”de goda” och ”de onda”. Personer som utövar våld för att få lite uppmärksamhet eller som en del i sin vardag, ska bort från gator och torg…gärna för evigt, sedan struntar jag blankt i om dessa svin är högerextremister, vänsterextremister, religiösa dårar eller bara vanliga kriminella.

Sverige som land och Sveriges hederliga medborgare är inte förtjänta eller betjänta av dessa typer.

21 thoughts on “Löfven bjuder in alla utom SD

  1. Det är såna som Löven, som SKAPAR våldet och hatet i vårt samhälle av idag. Fanns inte dom med sin unkna äckelsocialism, skulle vi ha ett betydligt bättre, tryggare, lugnare och fridfullare samhälle att leva i.

  2. Där ser man vilka bluffare och falska förespeglare de är. De är inte alls emot våld. De är emot de åsikter och värderingar som inte vänsterkadern har sanktionerat. Där ser man vilka kommunistvin de är. Det är bara att se hur de hyllar huliganerna i Kiev. Eller Stalin den 1:a maj. Det är såna som skapar skiten i vårt land.

  3. Fast när SN bjöd in SD till ett samtal om främlingsfientligheten då kom inte SD. Vems fel var det då ? Löfven tror jag inte törs ta debatten med SD därför bjuder han inte in SD. Jag tycker alla riksdagspartier skall medverka i alla debatter. Först då kan folket få bilda sig en egen uppfattning. Själv har jag så mycket kontakter med ALLA partier att detta leder till soffan i årets alla val. Då sa en sosse till mig att jag stödjer SD. Hur fan hon kunde dra slutsatsen är för mig en gåta. Röstar man inte stödjer man INGEN.

    • SD gör rätt i som undviker SN Roland. Carstorps gäng lyssnar inte och skriver ändå skit om SD, de är långt ifrån den opartiska nyhetskanal de borde vara…läs nedanstående rad som kommer från en av SN:s journalister.

      ”mellan skål och vägg kan jag säga att i valrörelsen sorterades fullt legitima insändare från SD, naturligtvis behandlades inte Sverigedemokraterna på samma sätt som till exempel Vänsterpartiet.

      Du skulle bara ana hur många gånger jag slitit mitt hår i konflikten mellan journalistikens vackra tal om ”yttrandefrihet” och hur debattklimatet ser ut på redaktionen. Tyvärr kan jag inte göra mer än vad jag har gjort”

  4. Sosseriet är vana att göra skillnad på folk, det sitter i generna från deras rasbiologiska institut.

  5. Tror att Stefan behöver mera kunskaper vad demokrati är. Om vi i Sverige
    Skall satsa på dom som byggde upp landet eller på all jävla dregg som han bidrar med att ta in i landet. fy fan för sossar = EGOISTER!!!

  6. Som den fega skit han i grunden är ligger detta helt i linie
    över vad man kan förvänta sig från det hållet., när till och
    med säpo går ut och varnar för att det är våld som utförs
    av vänsterslödder som är det stora hotet mot demokratin,
    så kallar han in dom 7 kriminella som ytterst är ansvariga
    för den oro som sprider sig i samhället, och utelämnar då
    det parti som drabbats av både mordhot tårtning, samt till
    90 % får sina möten förstörda av dessa störda vänsterfä.
    Ja det säger mycket om hr Löfven. Det är bara att hoppas
    att väljarna tar till sig och genomskådar detta Apspel, och
    ger dom en välförtjänt lusing på valdagen.
    Själv kommer jag att asgarva när jag ser pellejönsarna gå
    och demonstrera och sjunga internationalen den 1 Maj!

  7. Det är väl först och främst SD som har efterlyst diskussioner om det eskalerande våldet i vårt samhälle? Nu gör Löfven bort sig riktigt.

    Men det är lika både inom PK-media och PK-politik. De andra partierna motarbetar SD:s förslag i riksdagen för att sen stjäla frågan. Eller som i Debatt när de diskuterar SD så är det endast SD som inte får vara med.

  8. Hur står det till med ”allas lika värde”, ”vi och dom”, demokraturens Sverige visar sitt rätta ansikte när ett demokratiskt invalt parti i Sveriges Riksdag nekas delta i debatt om våldsbrott inom extrema politiska grupper. Tyvärr ser vi nu ytterligare ett exempel på politisk mobbing från de som tror att de representerar vårt land!

  9. Gäller att hålla SD borta, eller? Nu Löfven, 2012 var det M och MP.
    Viktigt att tänka på det i kommande val, på de som åsidosätter demokratin.

  10. En man, en röst. Det kallas demokrati.
    I min enfald trodde jag att alla röster var lika mycket värda!
    Hur tror man att man ska komma vidare utan en dialog?

  11. Vad stolt han är den mannen att gå under de mest kriminella våldsverkarnas fanor och protestera mot våldet, Ett så dåligt omdöme som han visar går ej att ursäkta.

  12. Det är ingen större skillnad emellan 32:an och Metallarbetaren, med sitt ständigt återkommande taskspeleri, gräver de sin egen grav.

Kommentera