25 vänsterextremister överföll sex Sverigevänner

Rubriken är min, nedanstående från Svenskarnas parti

SvP kommenterar nattens händelse i Malmö

Under söndagen har flera medier skrivit om hur ”nazister” i Malmö under lördagsnatten anfallit personer som deltagit i en feministisk demonstration. Uppgifterna som främst har hämtats från våldsvänstern själva stämmer dock inte överens med det faktiska händelseförloppet, utan istället har det hela lyfts fram i ett försök att förändra bilden av det ensidiga vänstervåldet.

Sedan i höstas har vänstervåldet i Malmötrakten intensifierats. Nationalister har blivit attackerade och misshandlade vid sina hem, hotade och trakasserade. Så sent som tidigare i veckan blev en yngre nationalist utsatt för hot. Ännu har polisen inte gripit någon för de upprepade incidenterna. Lördagskvällens händelser är en del i det intensifierade vänstervåldet.

Under lördagen hade ett sällskap på sex personer sammanstrålat på en restaurang i centrala Malmö för att äta och titta på en sportgala. Några ur sällskapet är medlemmar i Svenskarnas parti.

När sällskapet skulle bege sig hemåt attackerades de med flaskor och stenar av en grupp på cirka 25 vänsterextremister som kände igen nationalisterna. Sällskapet försökte först avlägsna sig från platsen men en i gruppen hamnade på efterkälken och blev misshandlad av vänsterextremisterna med flaskor och andra tillhyggen.

När resten i sällskapet upptäckte att deras kamrat var i fara så vände man tillbaka för att skydda honom och man lyckades till slut få loss honom från vänsterpöbeln. Efter det så avlägsnade sig sällskapet från den numerärt överlägsna gruppen vänsterextremister. Kort därefter såg sällskapet en polispatrull. De sökte upp poliserna och bad om hjälp med vård av kamraten som råkat illa ut.

De våldsamma vänsterextremisterna ska enligt egen utsago ha deltagit på en feministdemonstrationen tidigare under kvällen. En vänsterextrem hemsida rapporterar att man sett nationalisterna sprida material varpå man ”reagerat” på detta. Enligt uppgifter i media ska de vänsterextrema demonstranterna även varit inblandade i andra våldsamheter under kvällen. Bland annat ska de ha attackerat en butik under demonstrationen.

Det är en grundläggande rättighet att få försvara sig och sina kamrater under pågående angrepp.  Svenskarnas parti fördömer det politiskt motiverade våldet och ser allvarligt på att samhället inte har viljan eller kapaciteten att stoppa vänstervåldet. Vi ser det som en plikt som svenskar att ingripa till skydd av folkkamrater som utsätts för våld.

-Pettersson vet inte vad som hänt, det vet inte polisen heller men slaskmedia är fullt på det klara med att det var nationalisterna från svenskarnas parti som bråkade trots att det är klarlagt att vänsterextremister var inblandade och…

– Vi bedömer att de autonoma aktivisterna i dagsläget har en större förmåga än vit makt-anhängarna att använda våldsamma metoder strategiskt och systematiskt, säger SÄPO:s chefsanalytiker Ahn-Za Hagström.

7 thoughts on “25 vänsterextremister överföll sex Sverigevänner

  1. Vänsterdemonstrationer och s k manifestationer är samhällsvåldets kärna. Det är socialismen som skapat skiten i vårt samhälle av idag.

    Och där ser man för vad denna feminism står för också. HAT HAT HAT, mot allt som inte böjer sig för deras sjuka hjärnor. Dom enda feminister som har nåt vett, är Femen. För de är konsekventa, och kysser inte PK i röven.

  2. Tony jag är inte så hemma på vad”kommunistsvinens” lögner är. Vad ljuger dom om?

  3. Lögnen är kommunistsvinens bästa vän, utan lögnen och den
    alltid välviligt instälda Median hade ingen lagt märke till fånarna!

  4. Extremisten bästa vän är en annan extremist, de behöver varann. Skit i dom,men låt polisen bura in lagbrytarna.

  5. AFA, Syndikalisterna, Revolutionära Fronten och allt vad vänsterextremisterna kallar sig har följande skrivit på sin hemsida…

    ”Antifascism” är alltid självförsvar – och vad som är fascism bestämmer de själva…

  6. Oj vad vänsterextremisterna är upprörda och demonstrerar mot våldet. Skulle de vara hälften så upprörda över våldet som dom och deras kompisar i AFA och RF utövar så skulle det demonstreras varje dag. Inte underligt att de ”högerextrema” hämnas och ger igen. Tyvärr kommer nog våldet att trappas upp men de vänsterextrema anser väl att det är bara deras rätt att utöva politiskt våld.

Kommentera