Arabländerna förbjuder ny storfilm

Den 4:e april har den nya storfilmen ”Noah” premiär, men redan nu förbjuds filmen i flera arabländer.

Qatar, Bahrain och Förenade Arabemiraten har redan meddelat att man inte tänker visa filmen på biograferna. Egypten, Jordanien och Kuwait väntas inom kort följa efter. Orsak? Filmen som bygger på legenden om hur Noah byggde en ark och räddade människor och djur från Syndafloden anses strida mot islams lära.

Återigen ser vi hur denna pissreligion inskränker på allt som inte islam anser vara förenligt med muslimers tro. Tacka fan för att allt fler börjar inse att islam inte har i ett modernt västerländskt samhälle att göra.

Källa: SvD

Se trailern från Noah, om inte annat för att jävlas med denna intoleranta och medeltida religion. Ja, jag är förbannad…märks det?

5 thoughts on “Arabländerna förbjuder ny storfilm

  1. Det är förmodligen ren och skär avundsjuka, de var inte ens påtänkta när Noah byggde arken. Om så hade varit fallet, skulle de säkerligen blivit strandsatta.

  2. Satt faktiskt och pratade om detta med några goda vänner över ett par öl igår, angående byråkratin som vi bara får mer och mer av.
    Jag sa: tänk om Noa hade levt idag, undrar när han hade kommit iväg? Om han hade kommit iväg?
    Tillstånd till allt, alla besiktningar. Ritningar, arkitekt, bygglov, arbetsmiljöplan, skyddsronder, kvalitetsansvarig. Godkännande av länsstyrelsen till att ha en djurpark, bara det brukar ta 3-4 år. Förhandlat med facket, isocertifierat sig, miljöcertifierat sig, tagit skepparexamen, mångfaldsplan osv osv.
    Troligtvis hade han blivit tokig och dränkt sig in syndafloden.

  3. En annan reaktion kunde vara:

    Jaha, de tycker så, vad intressant!
    Låt oss bjuda in dem och diskutera!
    Det ska verkligen bli kul att ventilera detta område.
    Antingen blir de klokare eller vi.

  4. Arabländerna får inskränka sina medborgares referensramar hur mycket de vill för min del, bara vi inte får massa muslimer här i Sverige som ska packa på oss sin världsbild.

  5. Vi ska vara tacksamma att vi fortfarande får se den i Sverige, hoppas jag.

Kommentera