Skulle få skjuts – blev våldtagen

GÖTEBORG. En ung kvinna erbjöds under natten till lördagen skjuts hem av två män i centrala Göteborg. Men i stället för att köra henne hem våldtog de kvinnan, rånade henne och kastade ut henne på centrala Hisingen.

– Där är det någon vänlig människa som hjälper henne ringa polisen, säger polisens talesman Ulla Brehm till TT.

Med hjälp av lokaliseringsfunktionen i kvinnans telefon kunde polis hitta och sedan gripa de två männen, båda i 20-årsåldern. Den utlandsregistrerade bilen de satt i visade sig dessutom.

-Pettersson noterar att bilen var utlandsregistrerad men inget om männen och det säger en hel del, om media rapporterade sakligt så kanske unga kvinnor kunde lära sig undvika vissa män.

 GP

9 thoughts on “Skulle få skjuts – blev våldtagen

  1. Tjejerna är tyvärr, så hjärntvättadele i dag av etablissemanget, att de tror att mörkhyade är lika goda som vita. Därför blir de lurade. Av godtrogenhet,
    p g a PK -och politikerpropagandan. Det är ett vidrigt svek från makten gentemot våra svenska tjejer.

  2. Är man som kvinna så korkad att följa med kaffers eller araber mitt på natten få man skylla sig själva och inte dricka så mycket att omdömet försvinner.

  3. Jag har alltid tagit upp flickor som liftar om jag har kunnat sedan jag betalat och fått ut mitt körkort. Jag har resonerat som så, tar inte jag upp dem så kanske någon våldtäktsman gör det.
    En arbetskamrat hade dock råkat ut för en tjej som inte var juste. Då deras vägar skiljdes så ville flickan få skjuts en ca 4-5 mil till. Hon sa att hon annars skulle anmäla honom för våldtäkt. Han fick köra 10 mil tor. Han tog aldrig upp tjejer mer. Det berättade han för mig, så ibland när jag tog upp flickorna kändes det inte bra. Men jag har klarat mig och liftare har blivit färre tror jag, eller är det bara den varmare tiden de är ute efter gratis skjuts. Finns här andra herrar som gjort som jag, eller varit rädda för att utnyttjas.

  4. ”SE OPP FÖR MÖRKHYADE”, borde man säga till alla svenska tjejer, kvinnor och barn. För de är inte som vi vita överlag. SCYSSTA. Även om naturligtvis inte alla mörkhyade är våldtäktsmän. Men alldeles för många. Och bättre med en sund skepsis hos de kvinnliga, än naivitet. Det skulle bespara OERHÖRT MYCKET lidande hos dessa. Bättre vara överdrivet försiktig åt rätt håll faktiskt, än rätt håll politiskt. Det skulle rädda många kvinnor, tjejer och barn från sån skit. Dominansen är ju total, och näst intill totalt beroende av hudfärg inom våldtäktsbranschen. Vita är lätträknade. Och är dom mycket få som massmedia har tagit upp med namn. Men mörkhyade är det ett oändligt antal våldtäktsmän och utnyttjare av.
    Därför:

    SE OPP FÖR ALLA MÖRKHYADE”,

    svenska tjejer, kvinnor och barn.
    För er egen säkerhets skull.

  5. Jag är en militant försvarare av kvinnors rätt att gå nakna omkring på stan om de så väljer det – utan att bli antastade av ursäkter till män. Men ibland suckar man bara…lite fördomar hos flickor som kan tänka sig att mitt i natten sätta sig i en bil med främlingar skulle inte skada min kamp…

Kommentera