De elaka besegrar de snälla verkar det som…

Både buddhism och kristendom har fått stryka på foten för islam och kommunism och jag vet inte vad. För ett antal år sedan var de flesta araber i Libanon och Palestina fortfarande kristna, nu har de flyttat till Södertälje och Argentina. Det är den tysta skandalen att över 100.000 kristna mördas varje år i muslimska länder.

Kanske det är därför den nya påven kommer från Argentina, kyrkan har gett upp Europa. Nästa påve kommer väl från USA eller Kanada. Förutsatt att kryptomuslimen Obamaförsvinner från makten. Han är inne på sin andra valperiod och har inget att förlora, avkristningen ska genomföras även i Amerika. Den råa maktmoralen har ersatt den kristna moralen. I Kina gav man upp för länge sedan, det är pengar och överlevnad som gäller. Likadant i Sverige, att ha någon inre moralisk kompass är förbjudet. Dom snackar om att höja skatterna för att ge till ”skola, vård och omsorg” men i själva verket är det för att finansiera den muslimska massinvandringen, ett fenomen som får politiker och journalister att känna sig ”goda” på det svenska folkets bekostnad. Vi finns inte längre, vi är bara personnummer på väg till inkassobolagens och kronofogdens register..

Från Every Kinda People

4 thoughts on “De elaka besegrar de snälla verkar det som…

  1. Rätt Olli. Så är det. Men allt har en gräns tror jag. Förr eller senare, börjar folk tänka till, och ifrågasätta, om hur det egentligen är. Och då så kommer det nåt annat.

    För när folk ser att eländet bara fortsätter och fortsätter, utan att någon förbättring sker, brakar allt samman, och nåt annat blir till.

Kommentera