6 thoughts on “Tänk om

  1. Undrar varför toppchefen Svante Borg lämnade Fk från en dag till en annan. Skulle vara intressant att veta. Kanske ville Eliasson inte titta efter assistansbedragare, så länge vi pensionärer kan bidra.

  2. Detta är mycket intressant! Dan Eliasson gör en så kallad ”omvänd pudel” dvs. han går i svaromål genom att ytterligare förtydliga hur illa han tycker om JÅ.

    Omvänd pudel går bara att göra i Sverige då pudlarn vet att hela etablissemanget (PK-media) täcker upp och han kan på köpet framstå som ”ädel och rakryggad”.

    Sanningen är att han är ynkryggen personifierad och en simpel opportunist.

    Fundera gärna om denna taktik fungerat lika bra om det gällt Abdirizak Waberi och islams medeltidsfasoner.

  3. Han är säkert sosse tyvärr måste vi skattebetalare försörja honom vare sig han måste avgå eller sitta kvar Det är detta sossarna kallar för solidaritet!!!

  4. Ja, hoppas vi blir av med svinet. Det är en hel del turbulens i alla fall. Det är lite andra tider nu, tycker jag det känns som. Det är inte lika accepterat att ge sig på SD längre. Tänk på Soran Ismail bara. Det hade ALDRIG skett för 2-3 år sedan bara. Så det är på gång tror jag, att SD kommer att bedömas likvärdigt, som de andra partierna i 7:an. Klimatet håller på att öppnas upp. Åtminstone juridiskt och regelmässigt vid behandlingen. Kritken mot felbehandlingen av SD och SD-folk, släpps mycket mer fram idag, även om naturligtvis vänsterns skit också släpps fram. Men en förändring om likvärdighet är på gång, tycker jag mig se. SKÖNT.
    Men det är bara för att vi Sverigevänliga, har kämpat så hårt för erkänsla, eller hur… 🙂

Kommentera