Makeup förorsakar ökat ofredande av kvinnor i Saudiarabien

Mer än 86 procent av de saudiska männen säger att överdriven ögon-makeup var den främsta orsaken till ökningen av det offentliga ofredandet av kvinnor i kungariket.

The Muslim niqab

 

En undersökning som genomfördes av ”kung Abdul Aziz Centrum”  i Saudiarabien visar att saudiska män skyller kvinnorna för det stigande antalet ofredanden av kvinnor i Saudiarabien. Ironiskt nog, i ett land där kvinnor måste bära heltäckande klädsel offentligt, tycker mer än 86 procent av männen att överdriven makeup, är  den främsta orsaken till ökningen av det offentliga ofredandet av kvinnor.  Undersökningen säger ingenting om de strikta  klädkoder saudiska kvinnor måste följa.

Av de tillfrågade männen skyllde 91 procent på ”dålig religiös känsla”, medan 75 procent sa att bristen på informationskampanjer och varningsmeddelanden hade orsakat problemet.
FjärranÖsternRapportören konstaterar: Klarar man inte av att sköta sig om man ser en sopsäck med sikt-springa så är det något som är allvarligt fel enligt västerländska värderingar.
Sopsäck

10 thoughts on “Makeup förorsakar ökat ofredande av kvinnor i Saudiarabien

  1. Tänk vad dumma i huvvet folk är som lever på medeltiden o tror på kretiner som muhammed o hans korkade farsa allan eller vad han nu heter 🙂

    • Finns ju nästan inga Svenska våldtäktsmän, det är
      precis som i grannlandet Norge 100 % importerat!

  2. I dag exploderade en rejäl sprängladdning i södra Beirut…Tror inte detta var enbart riktat enbart mot Hizbollas tältklädda kvinnorna,men hela 70 personer lär ha fått sätta livet till.Skulle man ha tilltro till Absurdistans propagandasändare STATS-TV/text,skulle offren som ”vanligt” bestå av baarn…
    Angripare och orsak till det hela,var vår vän Ali`s Sunniter och deras bundsförvanter,välbekanta Al-Quida…. http://www.jpost.com/HttpHandlers/ShowImage.ashx?ID=236421

    • Tydligen tillhör terroristerna ”Aftonlögnens” fanskara…I denna skammens tidning,ljuger man ner dödstalet med dryga 60 personer !!! Otroligt vilken friserad nyhetsförmedling man bjuder sina kunder !Därtill lär de lättlurade,få betala hela 15:- kronor för att få osanning på pränt! 🙂

  3. men då är det bara att inse att burka och allt vad det heter inte har något med anständighet att göra. Det har ingen effekt att dölja kroppen, driften och vetskapen vad som döljer sig där bakom masken är tillräckligt för att få igång hannens drifter på rena fantasin.

  4. Detta är bara rent skitsnack av gubbarna! Genom den ”arabiska våren” har vi fått lite mer insikt i t ex Egypten. Trots att klädkoden (för kvinnor) förändrades under Mursis tid så skedde allt fler övergrepp på kvinnor. Vi minns alla de fruktansvärda våldtäkterna på Tahrir-torget. Samtidigt fick vi veta att ca 90 % av alla kvinnor regelbundet antastades.

    Om de slutade med att skylla allt på kvinnor och tog ansvar för sina handlingar och införde likhet inför lagen kanske de skulle uppnå bättre villkor för alla. Denna vansinniga segregation av män och kvinnor funderar inte.

  5. Ta ifrån dom deras enda lilla kvinnlighet bara. Dessa lösaktiga fruntimmer som går runt och lockar men med målade ögon.

Kommentera