Vänsterextremist och frontfigur i Pantrarna död i jihad

INVANDRING. Det senaste – och såvitt jag förstår det femtonde gällande personer från Sverige – dödsbudet kom strax före jul.

Yassin Ben Salah är huvudsakligen omskriven för att han var en av grundarna av och frontfigurerna för Pantrarna, den förortsförening som startades av välorganiserade socialister och förortsungar i Göteborg med förebild i amerikanska svarta pantrarna.

2014-02-06_0841I mitten av oktober tycks han ha rest till Syrien för att kriga. I det sista fotografiet han publicerade, den 8 december, poserade han beväpnad med två andra, okända, jihadister. I slutet av samma månad började kondoleanserna strömma in på hans Facebooksida. ”Pantrarna glömmer dig aldrig älskade bro!” säger en, ”Jag hoppas du får allt du önskat i paradiset vår martyr!” säger en annan.

-Pettersson önskar inte livet av någon men de som reser till Syrien eller någon annanstans för att slåss för Allah kan gått stanna kvar där på det ena eller andra sättet…

Mer hos Gudmundson HÄR.    Tidigare om Pantrarna HÄR.

7 thoughts on “Vänsterextremist och frontfigur i Pantrarna död i jihad

  1. Denna nyhet borde skapa lite fundering hos Pk-maffian som hyllar pantrarna lite i tid och otid.

    I somras fick de märkligt medial uppmärksamhet då de hijackade Husbykravallerna och gjorde sig till talesmän för dessa. Svensk media hickade inställsamt med.

  2. Konstigt att det överhuvud taget är enligt lag möjligt för svenska medborgare att deltaga i väpnade konflikter utomlands. Givetvis menar jag det som sker på privat initiativ, inte sådant som grundar sig på beslut av regering och riksdag.
    Här måste lagen ändras i så fall. Kan bara instämma med Pettersson, stanna kvar på ena eller andra sättet.

Kommentera