Mordförsök i Malmö

MALMÖ. En 21-årig man sköts i bröstet av en eller flera gärningsmän under natten till onsdagen. Skjutningen ägde rum på Stensjögatan i Malmöstadsdelen Ärtholmen. Polisen larmades till platsen vid halv ett-tiden på natten mot onsdagen sedan flera uppringare hört ett antal skott avfyras. Några av dem ska också från sina fönster ha sett personer springa från platsen.

När polisen kommer till platsen hittar de en 21-årig man med en skottskada i bröstet. Han förs till sjukhus men uppges inte vara allvarligt skadad och han kan lämna sjukhuset på onsdagsmorgonen. Polisen spärrar av brottsplatsen och inleder teknisk undersökning samtidigt som de börjar med vittnesförhör. Fyra personer medtages för förhör.

– Men de är inte misstänkta utan vi har tagit med dem för att vi tror att de har information som kan vara intressant för oss, säger Calle Persson vid Skånepolisens länskommunikationscentral.

Vad som ligger bakom skjutningen är oklart. – 21-åringen säger sig inte själv känna till någon hotbild mot honom.

-Pettersson kan bara spekulera – men det är inte fördomar utan erfarenhet av det nya Sverige – Förbannad arab skjuter annan arab för någon påstådd oförrätt eller skuld och då blir den skjutne arabens släktingar förbannade och skjuter en annan arab och då…

Skånskan 

2 thoughts on “Mordförsök i Malmö

  1. Kanske blir annorlunda om värnplikten införs igen, då blir väl folk utbildade i att hantera vapen.

Kommentera