Imam fejkade hatbrott på egen moské – utvisas

FRANKRIKE. Imamen Khalil, 47, som ertappats med att vandalisera sin egen moské i Pau, Frankrike med rasistisk graffitti och fejkat hatbrott har fått 8000 kronor i böter och 30 dagar på sig att lämna franskt territorium.

Khalil som är marockansk medborgare får inte sitt uppehållstillstånd förnyat efter att han blivit uppsagt från sin anställning på moskén till följd av avsiktliga skador på väggarna till moskén och att han är utgör ett hot mot allmän ordning.

Khalil har hustru och fyra minderåriga barn som vistas lagligt i Frankrike men franska myndigheter säger att utvisningen inte är avsedd att skilja barnen från deras föräldrar, barnen kan fortsätta med normal skolgång utanför Frankrike.

-Pettersson säger inget men tänker på hakkorsen och hatbrott i Sverige och att det är tillåtet för muslimer att ljuga om det gynnar islam…

2014-01-25_2242

LÄNK 

23 thoughts on “Imam fejkade hatbrott på egen moské – utvisas

  1. Du vet inte mycket om den svenska moderna sekulära staten (som du förefaller vara en del av) om du tror att den fjärran förmedeltida vidskeplighetskult som du förespråkar har något att bidra med här. Vi har vänt sånt ryggen och skapat ett bättre rationellet och humanistiskt samhälle.

  2. Vart har du fått det med att muslimer
    får ljuga ifall det gynnar dem? Islam är tydligt med att en muslim inte får ljuga. Sluta sprida falsk info på nätet och tänk på Dagen då du ska svara för dina handlingar inför din Skapare.

    Läs på islam innan du uttalar och förtalar.
    Jag råder dig att besöka en moske och läsa om islam, för att omfamna islam och bli muslim, det är bättre för dig, i detta och nästa liv.

    • I min barndom läste i regel,mormor sagor för oss barn..Tack o. lov hade hon den goda smaken,att avstå från er exotiska sagobok ”Koranen”,och annan undermålig litteratur.Om jag minns rätt,var ”10 små negerbarn,och Ali-Baba” det närmsta vi kom,vad gällde berättelser från den underutvecklade delen av vår jord !

    • Du vet inte mycket om den svenska moderna sekulära staten (som du förefaller vara en del av) om du tror att den fjärran förmedeltida vidskeplighetskult som du förespråkar har något att bidra med här. Vi har vänt sånt ryggen och skapat ett bättre rationellet och humanistiskt samhälle.

  3. Pettersson, har det framkommit något motiv bakom det här fejkade hatbrottet? Skapa sympati? Polarisera?

  4. ”Oberoende nyheter?” Vad är det för lögner som skrivs högst upp på sidan? Oberoende kräver att ni inte är politiskt eller religiöst ställningstagande? Så var tusan är er granskning av SD om jag får be? För övrigt bör ju läsarna här som tkr att det som skrivs ”verkar samanhängande” googla demogogi och läsa på om argumentationsfel… Jag tycker att ni får ha era åsikter, det är inte det, men jag gillar inte den övermängd av manipulativ propaganda som spys från just det här politiska fältet… Att ni sedan skändar svenska flaggan så att varje hygglig svensk får rysningar av att se på den o sen hävdar att det är invandrarnas fel att man inte kan hissa flagg utan att kallas rasse? Hur dum får man bli, det är ju för tusan ni som associerar flaggan med extrema åsikter. Är det judarnas fel att man inte kan använda en svastika utan att det blir ramaskri? Nej det är Mr Adolf och ingen annan. Sluta skylla ifrån er era fega stackare.

  5. Nu måste du väl ändå ge dig Magistern, inte tycker du väl
    att din signatur är speciellt lyckad?

    • Magistern, du skulle lära oss på bloggen vett och etikett under ett par veckor. Nu har du hållit på drygt två veckor och det du hade att lära ut hade du klarat på två minuter. Tänker du hålla ditt löfte och lämna oss nu?

      ”Ja jag tänkte lära er lite om vett och etikett . Jag börjar idag och räknar att hålla på ett par veckor.
      Jag kommer koncentrea mej på okunsksp och obildning.
      Stavfel kommer jag att negligera om de inte är skrivna med dumheten som ledstjärna.
      Det romatiska och den sentimentala längtan till den gamla gods tiden kommer jag att försöka synliggöra dvs det orealistiska i det!”
      Magistern

      • Jag tänkte fortsätta en vecka till om det går bra.
        Klart jag är kritisk,men jag finner också intressanta saker på bloggen .
        För övrigt tar jag tillbaka det där med”vett och etikett” det var inget bra inlägg.

      • Stanna så länge du vill magistern, det är bara nyttigt för dig och andra som har gått på propagandan om sverigeistans förträfflighet att hänga här! Tids nog kommer du också att öppna dina ögon för vansinnet.

  6. Gött… eller nu kanske han kommer hit:( det får en också att fundera på vem som sprejat svastika på moskén i Sverige.

Kommentera