Invandrare åtalas för grov våldtäkt och grov fridskränkning

ESKILSTUNA. En 30- årig man åtalades  den 23 december vid Eskilstuna tingsrätt misstänkt för bland annat grov våldtäkt och grov fridskränkning.

Mannen ska enligt åtalet vid flera tillfällen under en längre period utsatt, en till honom närstående kvinna för våld och kränkningar.

Bland annat ska 30-åringen med vapenhot tvingat kvinnan att utföra sexuella handlingar. Brottet bedöms som grovt då den misstänkte har hotat med vapen och visat särskild hänsynslöshet.

Ovanstående korta rader från SVT.

-Pettersson vill upplysa er om att mannen heter Aziz Abdul Yayan, född 19830805, och är medborgare i Sverige dessutom några rader ur åtalet nedan…

”…Aziz Yayan har den 7 – 8 november 2013 på Gränsgatan i Eskilstuna tvingat målsäganden att slicka honom i anus, tvingat målsäganden att föra in sina fingrar i sin vagina och i sin anus samt tvingat målsäganden att tåla att han slickat hennes vagina och hennes anus.

Tvånget har bestått i att Aziz Yayan hållit ett vapen mot målsäganden och att han tryckt målsägandens huvud mot sina könsdelar. De sexuella handlingarna är jämförliga med samlag.

Brottet bör bedömas som grovt eftersom hoten med vapen var särskilt allvarliga och då Aziz Yayan visat särskild hänsynslöshet genom att använda ett vapen.

Aziz Yayan har den 7 – 8 november 2013 på Gränsgatan i Eskilstuna tilldelat målsäganden slag i huvudet och på kroppen med händerna och med ett vapen samt sparkat henne på kroppen vilket medfört smärta.

Aziz Yayan har den 7 – 8 november 2013 på Gränsgatan i Eskilstuna hotat målsäganden genom att hålla ett vapen mot henne, trycka vapnet mot hennes mun och uttala ord av innebörd att han skulle skjuta henne. Hoten var sådana att målsäganden kunde förväntas känna allvarlig rädsla för sin personliga säkerhet. Brottet bör bedömas som grovt eftersom Aziz Yayan använt ett vapen.

Aziz Yayan har den 7 – 8 november 2013 på Gränsgatan i Eskilstuna betett sig hänsynslöst och ofredat målsäganden genom att spotta/kräkas på henne.

8. I målsägandens bostad i Eskilstuna 131114

Aziz Yayan har den 14 november 2013 i målsägandens bostad i Eskilstuna tilldelat målsäganden slag i ansiktet vilket medfört smärta.

Aziz Yayan har den 14 november 2013 i målsägandens bostad i Eskilstuna ofredat målsäganden, på ett sätt som kunde förväntas kränka målsägandens sexuella integritet, genom att stoppa ner handen innanför hennes trosor och känna på hennes kön.

Aziz Yayan begick gärningarna med uppsåt.

Varje gärning var led i en upprepad kränkning av målsägandens integritet. Gärningarna var också sådana att de kunde förväntas allvarligt…”

7 thoughts on “Invandrare åtalas för grov våldtäkt och grov fridskränkning

  1. En röst på Sionist Demokraterna ”botar” tyvärr inte sånt här.
    Dom kommer ALDRIG att förändra nånting, dom är en illusion av ett parti som ska rädda landet. Men tyvärr bara annu ett verktyg i kaosagendan…

    • Tommy Lindholm. Inte alls ska man acceptera sånt här. Men rösta på SD? Få ut alla invandrare menar du? Inte ska man dra alla invandrare över samma kam. Det finns dem som har skruvar lösa i huvudet och dom som är bra. Exakt är det likadant med svenskar.!

  2. En av Mytens 600.000 som dagligen går till sitt arbete !
    Förstår inte hur de orkar med såååå mycket efter sina ansträngande arbetsdagar…Maud O lär däremot sitter behagligt tillbakalutad i sin fåtölj,och känna belåtenhet över sina importerade berikningar !

  3. Man kan inte begå grova brott som tex. våldtäkt i ett land man flytt till för att finna lugn o ro. Då bör man utvisas. Det går inte att både äta kakan o ha den kvar.

Kommentera