Vänsterns hjälte Aschberg nekas avdrag för svartaffärer

Finansmannen och vänsterextremisten Robert Aschberg döms nu att betala skatt på de pengar som han betalade kontant till den så kallade ”Solvallakungen” under 1990-talet. Aschberg får på nytt avslag i kammarrätten om avdrag för de tipspengar han har betalat den så kallade ”Solvallakungen”.

2013-12-17_2109Under åren 1998- 2003 lånade Robert Aschberg ut drygt 19 miljoner kronor till Solvallakungen i utbyte mot uppgifter.

När mannen avled gick medieprofilen miste om såväl scoopet som pengarna. Robert Aschberg själv hävdar att han var berättigad att göra avdrag för utbetalningen då den var del av hans journalistiska verksamhet.

Han har tidigare fått nej av förvaltningsrätten och nu får han också avslag i kammarrätten.

Redan för fem år sedan, 2008, nekade kammarrätten Robert Aschberg avdrag för ett lån till Solvallakungen. Den gången gällde det ett lån på 7,2 miljoner kronor för åren 1998-1999.

-Pettersson ser att varken tingsrätt eller hovrätt tror på Aschberg, vem gör förresten det? 19 miljoner i tipspengar låter som svartaffärer på hög nivå…

Resumé 

6 thoughts on “Vänsterns hjälte Aschberg nekas avdrag för svartaffärer

  1. När Granskning Sverige ringer till Aftonbladet visar det sig istället vem det är som egentligen är rädd för verkligheten. Robert Aschberg vägrar svara i telefon och svara på frågor om varför han hotar folk på deras arbetsplatser.

  2. Avslag i kammarrätten och nedlagt radioprogram. Ingen bra vecka för mannen som gjorde sig ett namn genom att introducera förnedrings-TV i Sverige.

  3. Typiskt vänstersluskar, dom tror att dom är någon slags elit
    som inte behöver rätta sig efter regler som alla andra!

  4. Känns som det ligger en hund begraven nånstans i närheten av kapitalisten. Det måste ju vara världens högsta tipssumma någonsin. Ingen med minsta lilla vett betalar så mycket för någonting i förskott utan att få någonting för det!

  5. Låna pengar till Tore Ferdinand Pettersson ja då kan han känna sig blåst men det drabbar väl ingen fattig.

    • Ja det kostar att umgås i sådana kretsar ! Nu kan han ju efteråt vara glad för,att han inte fick ett kulhål som tack för hjälpen !

Kommentera